somoncum
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,928
- İsim
- Enver Eryalçın
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz araştırmam lazım kasayı içime sinmiyor ama genişlik anlamında ASUS Helios veya Cooler Master H500P den bile geniş bir kasa olduğu için dünya çapında çok sevilen bir kasa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben p500a ARGB modelini beğenemedim gereksiz fiyat diye düşünüyorum. QP bilişimde bi kere LL120 Fan seti 599TL kadar düşmüştü güzel ve sessiz fanlar idi ama ben şüphe duyduğum Black modelinde fanları veya RGB fanlarla gelmemesi değil! İçine çok toz biriktirecek olması önde hava filtresi olmadığı için birde kasanın boyası biraz kalitesiz duruyor ince tabaka olduğu için ufak bişey de çizilecek hissi var. Boyası da mat yüzey değil parlak boya olduğu için parmak izi bile tutar düşüncesi de var. Dediğim gibi x670 anakartlar stoklara geldiğin de kasa değiştirme düşüncem var. Sharkoon TG5 RGB den geçmemin 1. nedeni küçük olması idi. 2. Nedeni kalitesiz fanlarla, kalitesiz filtreler'e sahip olması aşırı derecede filtre olsada içine toz alıyordu, fanları aradan 2 Ay dan sonra acayip sesli çalışmaya başladı.Corsair fan alsanız icue yazılımı üzerinden, kasa fanlarında da anakart yazılımı üzerinden kontrol ediyorsunuz zaten.
Son düzenleme: