Neler Yeni

Corsair iCUE LC100 Kasa içi Nanoleaf 9x 1768 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
@Abdullah Hacıgül Duvarında var neden kasanda da olmasın :)

1658017338949.png

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
@Abdullah Hacıgül Duvarında var neden kasanda da olmasın :)

Alıntıyı görüntüle

Uzay mekiğine benziyor. MUQ sanırım alacağım fazla gzel.

Atyxah

80+ Silver

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
komiksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok pahalı ama bence değmez
Bence de o fiyata evde kendin yapabilirsin fakat bu boyutlarda bu fiyata bu markada hazır bulmak güzel bir fırsat.

Atyxah

80+ Silver
Bence de o fiyata evde kendin yapabilirsin fakat bu boyutlarda bu fiyata bu markada hazır bulmak güzel bir fırsat.
bence 100 200 felan eder yani sonuçta ışık bir performansı yok soğutması yok sadece ışık yani rgb led pahalı değil etrafındaki kaplama da pahalı değil bi çip var o da 1500 lira değil neden fiyat bu kadar fazla

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
bence 100 200 felan eder yani sonuçta ışık bir performansı yok soğutması yok sadece ışık yani rgb led pahalı değil etrafındaki kaplama da pahalı değil bi çip var o da 1500 lira değil neden fiyat bu kadar fazla
Çünkü Why not? Bu boyutlarda satıcısı çok az. Az olan şey değerli olur değil mi? Kendim de deneyeceğim ama elimde kalır diye korkuyorum. Şuan bu pahalılığı görünce içimden şöyle haykırıyorum:

Duygularımm darmadağıın anlayaamaaazsın. Bendeki kalp sende olsa taşıyaamazzsınn...

@Ckribrahim kusura bakma konuyla alakasız oldu abi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak yine güldü.

Atyxah

80+ Silver
Çünkü Why not? Bu boyutlarda satıcısı çok az. Az olan şey değerli olur değil mi? Kendim de deneyeceğim ama elimde kalır diye korkuyorum. Şuan bu pahalılığı görünce içimden şöyle haykırıyorum:

Duygularımm darmadağıın anlayaamaaazsın. Bendeki kalp sende olsa taşıyaamazzsınn...

@Ckribrahim kusura bakma konuyla alakasız oldu abi.
sonra da komik miyim neye gülüyorsun :D

kanka absürt şekilde bir yerlere bağlaman komik

Top Bottom