Evet diğerleri gibi yemek tepsisi gibi durmuyornumlock ve multimedya tuşları olmayan klavyeleri kullanan var mı cidden anlayamıyorum
Ben de hiç sevmiyorum ama genelde masada mouse u çevirmeye daha fazla alan kalsın diye kullanıyor benim tanıdıklarnumlock ve multimedya tuşları olmayan klavyeleri kullanan var mı cidden anlayamıyorum
evet numlock tuşları düşük hassasiyet oynayan fps oyuncuları için gereksiznumlock ve multimedya tuşları olmayan klavyeleri kullanan var mı cidden anlayamıyorum
10 numara klavye bu arada.0.2 ms cart curt derken ortama girişim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu b*ktan space dizaynı bile almamak için yeter amazondaki 100 liralık klavyelere benziyor
100 liralık Amazon klavyesine benziyor10 numara klavye bu arada.
O zaman tğm %65 klavyeler amazon klavyesi100 liralık Amazon klavyesine benziyor
Bir donem o fiyata satilan Mizar 60 daha kaliteli.100 liralık Amazon klavyesine benziyor
Yok keycapleriO zaman tğm %65 klavyeler amazon klavyesi
Cherry mx son zamanlarda yay sesi muhabbetinden iyice gözden düştü ben de artık önermeye çok sıcak bakmıyorumKötü klavye değil bence space tuşunun görüntüsünü beğenmedim ama okur o kadar. Bunun space tuşu düz siyah olan modeli de vardı diye hatırlıyorum. Cherry MX en iyi switch değil belki ama güzel bir switch, insanların cherry mx switch nefretini anlayamadım gitti. Bir tane cahil adam ile konuşmuştum adam Outemu cherry mx den iyi demişti, kahkayı bastım