Donanımsaldır bence de garantiye gönderin. Eğer yedek mouse yoksa 30tlye bir şey alın idarelik uzun sürebilir.
Drag mı yaptın farede?
Garantisi varsa garantiye yollayın hocam.
hocam ama oyunlarda bir problem yok.alışmamış olabilir miyim?Garantiye yollayın.
Donanımsal bir problem olma ihtimali yüksek.
Oyunlarda problem yoksa sizde muhtemelen sorun.hocam ama oyunlarda bir problem yok.alışmamış olabilir miyim?
alalı 2 gün oldu hocam.valorantta bir problem görmedim.takır takır sıkıyor.Oyunlarda problem yoksa sizde muhtemelen sorun.
O zaman sizde vardır muhtemelen problem. Yumuşak değilde biraz sert basmayı deneyin tuşa. Oyun esnasında aksiyon ile güçlü basmanız muhtemel.daha alalı 2 gün oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
alalı 2 gün oldu hocam.valorantta bir problem görmedim.takır takır sıkıyor.
1 hafta sonrasında alırlar öyle degil mi?Hocam yüksek ihtimal siz tıklayamıyorsunuz falan alışkanlıktan. Oyunlarda da sert basmaya alıştığınız için sıkıntı olmuyor. 1 haftayı doldurun, eğer devam ederse garantiye gönderin.
Evet, garanti süresi 2 yıl olması gerek diye biliyorum. En kötü 1 yıldır.1 hafta sonrasında alırlar öyle degil mi?
2 Haftaya kadar itiraz hakkınız var. Direk ürünün değişmesi için talepte bulunabilirsiniz.1 hafta sonrasında alırlar öyle degil mi?