Benimde fare tekerleğim gıcırdıyordu kontak spray sıktım ve düzeldi, içinde biriken toz ve kirden dolayı yapıyor. WD40 bile sıkabilirsin. Hiç içini açmadan zaten bu tarz spraylerin kırmızı silindirik uzun ve ince uçları var onu içeriye denk getirecek şekilde ayarla ve sık gıcırtıda kalmıyor, yağ gibide akıyor orta teker. zaten bu tarz spraylerin elektroniğede zararı yok. Kontak spray kullandım ben sanada onu öneririm wd40 biraz daha yağlı ve uçması uzun sürecektir.katar pro farenin tekeleriği son 1 aydır gıcırdıyor daha 6 ay garantisi var garantiye göndermek yağ damlatmaktan daha mantıklı bence
garantiye nasıl gönderirim nereyle iletişim kurmalıyım
wd40 var zaten de garantisi varken rüsk almak da garip geldiBenimde fare tekerleğim gıcırdıyordu kontak spray sıktım ve düzeldi, içinde biriken toz ve kirden dolayı yapıyor. WD40 bile sıkabilirsin. Hiç içini açmadan zaten bu tarz spraylerin kırmızı silindirik uzun ve ince uçları var onu içeriye denk getirecek şekilde ayarla ve sık gıcırtıda kalmıyor, yağ gibide akıyor orta teker. zaten bu tarz spraylerin elektroniğede zararı yok. Kontak spray kullandım ben sanada onu öneririm wd40 biraz daha yağlı ve uçması uzun sürecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve garantiye göndermek yağ damlatmaktan mantıklı değil sadece bir gıcırtı için garantiye gönderilmesi saçmalıktır.
garanti kaç gün sürüyor kiben wd40 kullanmadım şahsen kontak spray yani elektronik devrekartı temizleyici spray kullandım ve bu risk almak değil cihazda donanımsal yada fiziksel aksaklık bozukluk söz konusu değil zaten bi gıcırtı için değmez.