dostum kasayı sana önermem ben şuan kullanıyorum da sistem 2 almıştım fanları çok sesli çalışıyor haberin olsunFikrinizi almak istedim.
Kanka o kadar da mükemmel bir kasa değil ki indirme girsin istiyorsun 1000 tl Civarında indirmli psu + indirimli kasa yaparak daha iyisini alırsın12-13 Martta indirime girmişti 899tl ile ama alamadım. Tekrar hafta sonu veya başka bir kampanya ile indirime girer mi ? (İtopya)
Psu kalitesinden çok anlamadığım için bu psu ile bu kasayı alacaktım ama o daha mantıklı geldi çoğu hazır sistemde kullanılıyor. Daha mantıklı olur diye düşündüm yoksa attığım linklerdeki parçaları alacaktım.Kanka o kadar da mükemmel bir kasa değil ki indirme girsin istiyorsun 1000 TL Civarında indirmli psu + indirimli kasa yaparak daha iyisini alırsın
Çok rahatsız edecek derecede mi ?dostum kasayı sana önermem ben şuan kullanıyorum da sistem 2 almıştım fanları çok sesli çalışıyor haberin olsun
Kasa çok güzel O fiyat bandındaki en iyisi fakat Psu'yu almamanız isabetli olmuş psu olarak başka model alırsanız 10 numara olur
Psu 400w düşük olur diye diyorsanız 5600g kullanacağım o yüzden yeterli.Kasa çok güzel O fiyat bandındaki en iyisi fakat Psu'yu almamanız isabetli olmuş psu olarak başka model alırsanız 10 numara olur
kulaklığımı takıyorum umrumda olmuyor fazla normaldede çok rahatsiz etmiyor ama duyuyorsunuz rahatlıkla sesi
yo bende gayette sessiz çalışıyor aylardır kullanıyorum ben biraz tuzlu almıştım sadece sizin şansınıza oyle gelmıştır veya biostan ayr yapmanız gereklı ben b450 anakartta kullanıyorum işlemcı veya gpu sıcaklığına göre hızlandır yaparsan ses yapıyor çünkü fanlar yüksek rpm e çıkıyor cpu/gpu nun fan hızlarına onu sistem ısısı yaparsanız normal sessiz çalışıyordostum kasayı sana önermem ben şuan kullanıyorum da sistem 2 almıştım fanları çok sesli çalışıyor haberin olsun
hocam bende ses sorunu yok biostan ayar yaparsanız sorunsuz anakartınıza bağlı
1000 Tl'ye Diamond Pro Mesh + Cougar Cgr st-600 aldık arkadaşa kısa bir süre önce Her türlü Spec-Delta dan iyidir2 forumda da uzunca baktım 900 iken almıştım bence bu fiyat bandında daha iyisi zor, kasaya mükemmel olmasada benim için psu kalitesi yeterli.