Corsair Spec Delta 550W Tekrar İndirime Girer mi ?

B450m S2H anakartım var o zaman sorun olmaz herhalde.
alırsanız bana ulaşın ben yapmanız gerekenı anlatırım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000 TL'ye Diamond Pro Mesh + Cougar Cgr st-600 aldık arkadaşa kısa bir süre önce Her türlü Spec-Delta dan iyidir
aynen ayrı ayrı daha güzel kasalar alına bilir ben uğraşmamak için almıştım o zamanda fiyatlar biraz tuzluydu ayrı ayrı almanın ondan spec delta 550 almıştım

Peki 300 yada 400w kaliteli Psu önerebilir misiniz ?

aynen ayrı ayrı daha güzel kasalar alına bilir ben uğraşmamak için almıştım o zamanda fiyatlar biraz tuzluydu ayrı ayrı almanın ondan spec delta 550 almıştım
Evet doğru bizim alacağımız zaman yani 2 hafta önce 1250 Tl idi bu kasa o zaman hiç alınmazdı , Ama Ayrı ayrı alınca daha iyisi alınıyor ve Kasa Psu en önemli parçalar olduğu için ayrı ayrı almayı tercih ettik bizde

Galiba fanlar için çoklayıcı gibi bir şey gerekiyor.

yo bende gayette sessiz çalışıyor aylardır kullanıyorum ben biraz tuzlu almıştım sadece sizin şansınıza oyle gelmıştır veya biostan ayr yapmanız gereklı ben b450 anakartta kullanıyorum işlemcı veya gpu sıcaklığına göre hızlandır yaparsan ses yapıyor çünkü fanlar yüksek rpm e çıkıyor cpu/gpu nun fan hızlarına onu sistem ısısı yaparsanız normal sessiz çalışıyor

hocam bende ses sorunu yok biostan ayar yaparsanız sorunsuz anakartınıza bağlı
nasıl yapacağım o ayarı

nasıl yapacağım o ayarı
bende asus prime b450m k kullanıyorum söylermisinz napmam gerektiğini

nasıl yapacağım o ayarı

bende asus prime b450m k kullanıyorum söylermisinz napmam gerektiğini
hocam biosa giriyorsunuz orda fan la ilgili bir yer var ordan seçim yapıyorsunuz sistem hızı var en yukseği var ve gpuya göre hızlandır cpu ya göre hızlandır var bende yaşamıştım ses sorununuz bildiğin uğultu ve fan sesi vardı sistem ısısına bağlı hızlandır yaptım düzeldi bu dediğim b450m s2h için geçerli kendım kurcalayarak bulmuştum sizde o şekilde bakabilrisiniz çok şey kurcalamadan sonra bozulmasın

Galiba fanlar için çoklayıcı gibi bir şey gerekiyor.
kasa içinde gelıyor hocam

Geri