Neler Yeni

CORSAIR SPEC DELTA KASASINDA A320M S2H ANAKARTINDA RGB NASIL KULLANILIR ?

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
selamlar arkadaşlar corsaır spec delta rgb kasasını almayı düşünüyorum ve rgb nasıl kullanacağını bilmiyorum GIGABYTE A320M S2H anakrtım var ve bu anakarta nasıl takar kullanabilirim şimdiden teşekkürler.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Kullanılmaz. RGB girişi yok.
Mecbur kasanın kendi kontrolcüsünü kullanacaksın. Veyahut anakart değiştireceksin :D.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
O kasanın rgb leri kumanda ile değişiyordu galiba tam emin değilim eğer öyleyse ekstra rgb yöneten modül geliyor.

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanılmaz. RGB girişi yok.
Mecbur kasanın kendi kontrolcüsünü kullanacaksın. Veyahut anakart değiştireceksin
ee şöyle kasadaki rgb pinini anakarta takacağım değilmi tek renk mi yanıcak ışığı

KAANT10X

80+ Bronze
Kardeşim 3 ya da 4 ay önce bende aynı sistemi topladım kasa bayağı kaba idi ayrıca görmeden alma rgb konusuna gelirsek anakartta girişleri gelen kabloları ankartta pinlere takıcaksın zor bi olay değil ama ankartta bazen fazla pin olmuyor

Anakartının RGB başlığı olmadığı için direkt olarak bağlayamazsın, kasa ile birlikte gelen kontrolcüyü kullanabilir veya harici 4-Pin RGB kontrolcü kullanabilirsin 👍

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kasanın rgb leri kumanda ile değişiyordu galiba tam emin değilim eğer öyleyse ekstra rgb yöneten modül geliyor.
kumanda yok bildiğim kadarıyla rgb kontolcüsü var kasada diye biliyorum pin girişi gibi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
ee şöyle kasadaki rgb pinini anakarta takacağım değilmi tek renk mi yanıcak ışığı
Hangi "giriş"e?
Anakartta RGB girişi yok dediğim gibi. Olsa kontrolcüden çıkartıp anakartına takacaktın RGB kablosunu, yazılımla da kontrol edebilecektin.

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Kardeşim 3 ya da 4 ay önce bende aynı sistemi topladım kasa bayağı kaba idi ayrıca görmeden alma rgb konusuna gelirsek anakartta girişleri gelen kabloları ankartta pinlere takıcaksın zor bi olay değil ama ankartta bazen fazla pin olmuyor

Anakartının RGB başlığı olmadığı için direkt olarak bağlayamazsın, kasa ile birlikte gelen kontrolcüyü kullanabilir veya harici 4-Pin RGB kontrolcü kullanabilirsin 👍
anladım eywallah

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
selamlar arkadaşlar corsaır spec delta rgb kasasını almayı düşünüyorum ve rgb nasıl kullanacağını bilmiyorum GIGABYTE A320M S2H anakrtım var ve bu anakarta nasıl takar kullanabilirim şimdiden teşekkürler.

Anakartında rgb girişi yok senin sen kontrolcüdeki Sata girişini psu a başlayacaksın ve kasanın içindeki 3 tuşlu kontrolcü ile kontrol ediceksin.

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,370