selamlar arkadaşlar corsaır spec delta rgb kasasını almayı düşünüyorum ve rgb nasıl kullanacağını bilmiyorum GIGABYTE A320M S2H anakrtım var ve bu anakarta nasıl takar kullanabilirim şimdiden teşekkürler.
ee şöyle kasadaki rgb pinini anakarta takacağım değilmi tek renk mi yanıcak ışığıKullanılmaz. RGB girişi yok.
Mecbur kasanın kendi kontrolcüsünü kullanacaksın. Veyahut anakart değiştireceksin
kumanda yok bildiğim kadarıyla rgb kontolcüsü var kasada diye biliyorum pin girişi gibiO kasanın rgb leri kumanda ile değişiyordu galiba tam emin değilim eğer öyleyse ekstra rgb yöneten modül geliyor.
Hangi "giriş"e?ee şöyle kasadaki rgb pinini anakarta takacağım değilmi tek renk mi yanıcak ışığı
Kablo ucunda yer alan, küçük boyutlu ve 3 adet butona sahip kontrolcü ile beraber geliyor.O kasanın rgb leri kumanda ile değişiyordu galiba tam emin değilim eğer öyleyse ekstra rgb yöneten modül geliyor.
Kardeşim 3 ya da 4 ay önce bende aynı sistemi topladım kasa bayağı kaba idi ayrıca görmeden alma rgb konusuna gelirsek anakartta girişleri gelen kabloları ankartta pinlere takıcaksın zor bi olay değil ama ankartta bazen fazla pin olmuyor
anladım eywallahAnakartının RGB başlığı olmadığı için direkt olarak bağlayamazsın, kasa ile birlikte gelen kontrolcüyü kullanabilir veya harici 4-Pin RGB kontrolcü kullanabilirsin
selamlar arkadaşlar corsaır spec delta rgb kasasını almayı düşünüyorum ve rgb nasıl kullanacağını bilmiyorum GIGABYTE A320M S2H anakrtım var ve bu anakarta nasıl takar kullanabilirim şimdiden teşekkürler.
anladım teşekkür ediyorumAnakartında rgb girişi yok senin sen kontrolcüdeki Sata girişini psu a başlayacaksın ve kasanın içindeki 3 tuşlu kontrolcü ile kontrol ediceksin.
anladım eywallahKablo ucunda yer alan, küçük boyutlu ve 3 adet butona sahip kontrolcü ile beraber geliyor.