Neler Yeni

Corsair Strafe MK.2 klavye o tuşunun RGB sorunu.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
Dün Corsair iCUE güncelleme gelmiş sanırsam, Bugün bilgisayara girdiğimde güncellemeleri yaptım daha sonrasında aradan 5 saat geçtikten sonra rainbow wave modunda o tuşunda turuncu renkten sarı rengine geçişte bi gariplik hissettim. Renkleri denemek için statik coler aldım beyaz renkde pempe, sarı renkte turuncu, yeşil renkte soluk yeşil, turkuaz renginde, koyu mavi yakın gözüküyor. Güncellemeden alakalımıdır yoksa pikseli mi ölmüştür?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Arkadaşım k70 kullanıyordu bir süreden sonra bir tuş doğru renk vermemeye başlamış. Hatta Technopat ta da bu sorunu yaşayan insanlar var.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşım k70 kullanıyordu bir süreden sonra bir tuş doğru renk vermemeye başlamış. Hatta Technopat ta da bu sorunu yaşayan insanlar var.
Garantiyemi götürecemya nalet olsun daha alalı 2 Ay oldu bu nedir ya herşeyim teker teker sorun çıkarıyor üstümde nazarmı var anlamadım gitti.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Garantiyemi götürecemya nalet olsun daha alalı 2 Ay oldu bu nedir ya herşeyim teker teker sorun çıkarıyor üstümde nazarmı var anlamadım gitti.
Yapacak bir şey yok. Piyasanın en kalitelisi diye aldığın üründe bile sorun olabiliyor.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
Yapacak bir şey yok. Piyasanın en kalitelisi diye aldığın üründe bile sorun olabiliyor.
SteelSeriesde de böyle sorunlar olabiliyormu çünkü CheryMX Red Silent var en kaliteli tuşlardan biri, pikselin ömrü bitmiş olabilirmi ? çünkü Diğer klavyeye göre corsair biraz fazla voltaj veriyor devre kartına yüksek renk verebilsin diye?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
SteelSeriesde de böyle sorunlar olabiliyormu çünkü CheryMX Red Silent var en kaliteli tuşlardan biri, pikselin ömrü bitmiş olabilirmi ? çünkü Diğer klavyeye göre corsair biraz fazla voltaj veriyor devre kartına yüksek renk verebilsin diye?
O kadar kısa sürede ömrünün biteceğini sanmam. Kaç tane mühendis bunu hesaplamıştır herhalde. Corsair çok ilgili bir firma garantide başınız ağrımaz. Teknoloji şans işi başka diyecek bir şey yok.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
O kadar kısa sürede ömrünün biteceğini sanmam. Kaç tane mühendis bunu hesaplamıştır herhalde. Corsair çok ilgili bir firma garantide başınız ağrımaz. Teknoloji şans işi başka diyecek bir şey yok.
Teşekkür ederim yardımınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,107
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom