Neler Yeni

Corsair Strafe MK2 RGB klavyede O tuşunda RGB sorunu.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
2 Ay önce almış olduğum corsair klavyede önceki gün O tuşunda gariplik hissettim test etmek için sabit renk'e alıp denedim. Beyaz renkte Pembe, Sarı renkte Turuncu, Yeşil renkte Soluk Yeşil ve Tukuaz renkte Mavi gözüküyor büyük ihtimal ile Chery Switch içindeki RGB piksel ömrü bitti. Aldığım GameExtra 2 gündür yazıyorum geri dönüş yapmıyorlar ben bu klavyeyi başka nereye götüreyim ? Corsair servisi olan yer varmı istanbul da bari oraya götüreyim bunlar ilgilenmiyorlar galiba sattıktan sonra.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
GameEkstranın şubesine gidebilirsiniz . Boğaziçi bilgisayar corsair in teknik servisi olarak geçiyor sitelerinde.http://www.bogazici.com.tr/Musteri-Hizmetleri/Servis-Noktalari

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GameEkstranın şubesine gidebilirsiniz . Boğaziçi bilgisayar corsair in teknik servisi olarak geçiyor sitelerinde.http://www.bogazici.com.tr/Musteri-Hizmetleri/Servis-Noktalari
Bu klavyeyi almadan önce Razer Deathadder V2 vardı iade için kendim gidecektim QP bilişim'e adamlar gelmeyiniz pandemiden dolayı merkezimiz kapalı sadece kargo siparişiyle ürün iadesi alabiliriz demişlerdi. Yine öyle bişey olabiliir diye ulaşmaya çalışıyorum ama adamların umrunda bile değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bogazici.com.tr email atsam dönüş yaparlarmı yani sonuçta gameextradan aldım burdan almadım.

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Corsair markasının TR distribütörü Penta'dır whatsapp hatlarından iletişime geçiniz çözüm sunacaklardır.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Bu klavyeyi almadan önce Razer Deathadder V2 vardı iade için kendim gidecektim QP bilişim'e adamlar gelmeyiniz pandemiden dolayı merkezimiz kapalı sadece kargo siparişiyle ürün iadesi alabiliriz demişlerdi. Yine öyle bişey olabiliir diye ulaşmaya çalışıyorum ama adamların umrunda bile değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bogazici.com.tr email atsam dönüş yaparlarmı yani sonuçta gameextradan aldım burdan almadım.
Gameekstraya ulaşmaya çalışın son çare burası. Zaten burası satış değil de teknik servis olarak çalışıyor olması lazım.
Corsair markasının TR distribütörü Penta'dır whatsapp hatlarından iletişime geçiniz çözüm sunacaklardır.

Evet birden fazla var galiba ama penta daha güvenilir geldi. Daha çok marka var.

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Gameekstraya ulaşmaya çalışın son çare burası. Zaten burası satış değil de teknik servis olarak çalışıyor olması lazım.

Evet birden fazla var galiba ama penta daha güvenilir geldi. Daha çok marka var.
O vakit hangisi kolayına gelirse(y)

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri