Neler Yeni

corsair void elite 500tl civarına düşer mi ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

şimdi bunlar farklı mı ben anlamadım ya kusura bakma senide biraz yoruyorum 😅
Siyah olan stereo modeli. Stereo dediği sağ-sol oluyor.
Surround olan daha iyi. Sana çevresel ses sunuyor.
Bunu deneyimlemeden sana nasıl anlatabilirim, bilemedim.
Şey gibi düşün;
Stereo kulaklık kullanırken, rakip senin sağında mı yoksa solunda mı anlayabiliyorsun.
Surround kullanırken, rakip sağında mı, solunda mı, yukarıda mı, aşağıda mı vs. anlayabiliyorsun.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Siyah olan stereo modeli. Stereo dediği sağ-sol oluyor.
Surround olan daha iyi. Sana çevresel ses sunuyor.
Bunu deneyimlemeden sana nasıl anlatabilirim, bilemedim.
Şey gibi düşün;
Stereo kulaklık kullanırken, rakip senin sağında mı yoksa solunda mı anlayabiliyorsun.
Surround kullanırken, rakip sağında mı, solunda mı, yukarıda mı, aşağıda mı vs. anlayabiliyorsun.
hmm anladım teşekkür ederim eğer indirim yakalarsam hemen amazon desteğe yazıp iadenin hala geçerli olup olmadığını sorar ve sipariş veririm

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Bu kulaklığın mikrofonuna nasıl iyi diyorlar anlamış değilim. Rezalet bir mikrofonu var. Ses kalitesi olarak iyi diyebilirim, rahatlık konusunda iyi diyebilirim ama mic konusunda iyi asla ama asla diyemezsiniz. Ortalama bile denemez direkt leş leş leş. Eğer bütçen yetiyorsa Razer Blackshark V2 X al.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Bu kulaklığın mikrofonuna nasıl iyi diyorlar anlamış değilim. Rezalet bir mikrofonu var. Ses kalitesi olarak iyi diyebilirim, rahatlık konusunda iyi diyebilirim ama mic konusunda iyi asla ama asla diyemezsiniz. Ortalama bile denemez direkt leş leş leş. Eğer bütçen yetiyorsa Razer Blackshark V2 X al.
Rahat olması benim için çok önemli rahatlıga bu kadar takmasam arctis 3 yerine kraken te alıcaktım

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ara ara 500 tl civarına düşüyor fırsat kollamak lazım

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Void'in mikrofonu da iyi, padleri de rahat.
Eğer indirimlerden 500 civarına alınırsa, fiyatını fazlasıyla hak eden bir ürün.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Void'in mikrofonu da iyi, padleri de rahat.
Eğer indirimlerden 500 civarına alınırsa, fiyatını fazlasıyla hak eden bir ürün.
Nasıl iyi hocam ben kullanıyorum rezalet mici. Biraz gezindim forumlarda bu sorun tek bende de yok, kronik sorun. Acaba Surround modelinin mici düzgün de RGB olan modeli mi sıkıntılı?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
arkadaşlar void elite 7.1 önceden 500 TL civarına düşüyordu ben dolar arttığında fiyatların fırlayacağını düşünüp 500 TL'ye arctis 3 aldım ama void elite içimde kaldı gibi bi şey oldu sizce arctisi iade edip void eliti beklemelimiyim
@Mert Özkaya hocam sen ne dersin

arctis 3 ü amazondan aldım ve iade kabul ediyorlar ama ben bi yandan kullanıyorum ocağın sonuna kadar iade etme hakkım olduğu yazıyor ama dediğim gibi kullanıyorum ben void elite indirime girdiğini görüp alırsam aynı anda arctis 3 ü iade etmeye kalkarsam ve iadeyi kabul etmezlerse 2 tane kulaklık almış olucam ama o kadar bütcem yok fazladan bütce çıkarıp void elite alabilir ve iadeden gelen parayla fazladan ayırdığum bütceyi kapatabilirim
zor bu kurda

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Nasıl iyi hocam ben kullanıyorum rezalet mici. Biraz gezindim forumlarda bu sorun tek bende de yok, kronik sorun. Acaba Surround modelinin mici düzgün de RGB olan modeli mi sıkıntılı?
Benim tercih etmemdeki en büyük etken, mikrofonun ses kalitesiydi.
Kablosuz modelini kullanan bir arkadaşım vardı, önce onunla yaptığımız konuşmalar,
Sonrasında da kendi yaptığım araştırmalar ile bayağı uygun olduğunu gördüm.
Şu an ses aygıtı olarak Behringer C1 + Behringer UMC202HD kullanıyorum.
C1 daha iyi tabi ama ses kalitesi olarak aralarında o kadar da büyük farklar yok.
1639067720930.png
1639067692941.png

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Benim tercih etmemdeki en büyük etken, mikrofonun ses kalitesiydi.
Kablosuz modelini kullanan bir arkadaşım vardı, önce onunla yaptığımız konuşmalar,
Sonrasında da kendi yaptığım araştırmalar ile bayağı uygun olduğunu gördüm.
Şu an ses aygıtı olarak Behringer C1 + Behringer UMC202HD kullanıyorum.
C1 daha iyi tabi ama ses kalitesi olarak aralarında o kadar da büyük farklar yok.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Benim micte bir problem var o zaman diyeceğim, tek sorun yaşayan ben değilim. Benim gibi yüzlerce kullanıcı yorumu okudum. Acaba bir çözümü var mı ki? Karşı tarafa sesim gitmiyor resmen.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Benim micte bir problem var o zaman diyeceğim, tek sorun yaşayan ben değilim. Benim gibi yüzlerce kullanıcı yorumu okudum. Acaba bir çözümü var mı ki? Karşı tarafa sesim gitmiyor resmen.
Mikrofonları kıyaslama imkanımız olmadığı için bilemiyorum.
Modeller arası ve kullanıcıdan kullanıcıya farklılık olduğuna dair yorumlar görmüştüm.
Aynı yerden ürün alan 2 kişinin farklı deneyimler yaşadığı vs. vs.

Top Bottom