Neler Yeni

Corsair Void Elite Rgb Kullanan Varsa Bakabili mi ?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Mic kalitesi çok çok çok çok kötü. Ses resmen gitmiyor karşıya. Dip ses sorunu da var ama öyle ahım şahım rahatsız etmiyor emin ol. Hiç duymuyorsun bile. Kulaklığın sesini fulleyip, izlediğin videonun falan sesini en düşüğe çekersen duyuyorsun anca. Hani mikrofon kalitesi senin için problem değilse, dip ses sorunu konusunda sıkıntı çekmezsin. Ayrıca çözümü de var onun zaten. Bu arada kulaklık rahat ama ahım şahım bir rahatlık söz konusu değil tabii ki. Terleme sorunu yok, ağrı çok az yapıyor, bir tık ağır bir kulaklık. Şahsen Razer Blackshark V2 X 400-600TL bandında ise almak mantıksız olur VOID ELITE'ı.

jesia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Çağrı Arslan
Yaklaşık 1 yıldır kullanıcısıyım HS60 dan geçiş yaptım ses kalitesi tabi ki bir Kablolu kadar iyi değil mikrofon olarakta benzer şeyler söyleyebilirim ama o kadar da kötü değil beni arkadaşlarım Discord'da konuşurken gayet anlıyor. Ayrıca aynı ürünü kullanan bir abimiz daha var bende onun mikrofonundan gayet sesini net bir şekilde anlıyorum. Şu sıralar Valorant oynuyorum ses kasma konusunda fena iş çıkartmıyor bence. Şuanki fiyat arağılı 1500 tl olarak gördüm bu fiyat verilir mi bilmem ama İCUE kullanıyorum ve dipses sorunum yok.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Mic kalitesi çok çok çok çok kötü. Ses resmen gitmiyor karşıya. Dip ses sorunu da var ama öyle ahım şahım rahatsız etmiyor emin ol. Hiç duymuyorsun bile. Kulaklığın sesini fulleyip, izlediğin videonun falan sesini en düşüğe çekersen duyuyorsun anca. Hani mikrofon kalitesi senin için problem değilse, dip ses sorunu konusunda sıkıntı çekmezsin. Ayrıca çözümü de var onun zaten. Bu arada kulaklık rahat ama ahım şahım bir rahatlık söz konusu değil tabii ki. Terleme sorunu yok, ağrı çok az yapıyor, bir tık ağır bir kulaklık. Şahsen Razer Blackshark V2 X 400-600TL bandında ise almak mantıksız olur VOID ELITE'ı.
mikrofnundan gayet memnunum bende öyle bir sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,984
Üyeler
164,759
Son üye
Arel Beamng Player
Top Bottom