Neler Yeni

Corsair void elite rgb yapılması gereken ayarlar

Svorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tarık Demiryürek
yazdığım kulaklık elime gelmiş bulunmakta icue yazılımı üzerinden hangi ayarları yapmam gerekiyor

Amd34

80+ Silver
Hocam yazılımsız direk kullanımda ses nasıl?

Svorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tarık Demiryürek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yazılımsız direk kullanımda ses nasıl?
galax sonar 01 den geçtim çağ atlamış gibiyim kulaklık aşşırı rahat cs de en küçük sesleri bile duyabiliyorum bana göre tek eksi yanı mikrofonu çok hareket ettiremiyor olmamız mikrofondan ses biraz kısık geliyor ama yazılım ile arttırılabiliyor

Amd34

80+ Silver
galax sonar 01 den geçtim çağ atlamış gibiyim kulaklık aşşırı rahat cs de en küçük sesleri bile duyabiliyorum bana göre tek eksi yanı mikrofonu çok hareket ettiremiyor olmamız mikrofondan ses biraz kısık geliyor ama yazılım ile arttırılabiliyor
Valorant'da nasıl gider sence mik pek önemli değil benim için rahatlık ve valorant ses kasmasına önem veriyorum birde dip ses geliyor vs diyorlar yaşadın mı knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

icue ayarı bulursam atarım bende bakıyorum hazır ayarlar varmış sanırım

Svorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tarık Demiryürek
Valorant'da nasıl gider sence mik pek önemli değil benim için rahatlık ve valorant ses kasmasına önem veriyorum birde dip ses geliyor vs diyorlar yaşadın mı knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

icue ayarı bulursam atarım bende bakıyorum hazır ayarlar varmış sanırım
online oyun performansı çok iyi hikayeli bir oyunda denemedim dip ses yok sidetone diye bir ayar var onu açınca kendi sesini duyuyorsun dedikleri o ayardır büyük ihtimal

Amd34

80+ Silver
online oyun performansı çok iyi hikayeli bir oyunda denemedim dip ses yok sidetone diye bir ayar var onu açınca kendi sesini duyuyorsun dedikleri o ayardır büyük ihtimal
Anladım hocam teşekkür ederim ben daha kutuyu açmadım satıp satmamakta kararsızım 16 saat batarya performansı yüzünden :D

Svorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tarık Demiryürek
Anladım hocam teşekkür ederim ben daha kutuyu açmadım satıp satmamakta kararsızım 16 saat batarya performansı yüzünden :D
batarya performansı çok önemli değil bence kullanıcı hep pc başında kullanır ztn aralıksız 16 saat oynayan birini görmedim ben hiç:D

Amd34

80+ Silver
batarya performansı çok önemli değil bence kullanıcı hep pc başında kullanır ztn aralıksız 16 saat oynayan birini görmedim ben hiç:D
Orası öyle tabi günde 4-5 saat açık tutarım mikrofon ve rgb kullanmam bu şekilde kaç gün götürür merak ediyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,499
Üyeler
163,833
Son üye
Narkoz33
Top Bottom