galax sonar 01 den geçtim çağ atlamış gibiyim kulaklık aşşırı rahat cs de en küçük sesleri bile duyabiliyorum bana göre tek eksi yanı mikrofonu çok hareket ettiremiyor olmamız mikrofondan ses biraz kısık geliyor ama yazılım ile arttırılabiliyorHocam yazılımsız direk kullanımda ses nasıl?
Valorant'da nasıl gider sence mik pek önemli değil benim için rahatlık ve valorant ses kasmasına önem veriyorum birde dip ses geliyor vs diyorlar yaşadın mı knkgalax sonar 01 den geçtim çağ atlamış gibiyim kulaklık aşşırı rahat cs de en küçük sesleri bile duyabiliyorum bana göre tek eksi yanı mikrofonu çok hareket ettiremiyor olmamız mikrofondan ses biraz kısık geliyor ama yazılım ile arttırılabiliyor
icue ayarı bulursam atarım bende bakıyorum hazır ayarlar varmış sanırımgalax sonar 01 den geçtim çağ atlamış gibiyim kulaklık aşşırı rahat cs de en küçük sesleri bile duyabiliyorum bana göre tek eksi yanı mikrofonu çok hareket ettiremiyor olmamız mikrofondan ses biraz kısık geliyor ama yazılım ile arttırılabiliyor
online oyun performansı çok iyi hikayeli bir oyunda denemedim dip ses yok sidetone diye bir ayar var onu açınca kendi sesini duyuyorsun dedikleri o ayardır büyük ihtimalValorant'da nasıl gider sence mik pek önemli değil benim için rahatlık ve valorant ses kasmasına önem veriyorum birde dip ses geliyor vs diyorlar yaşadın mı knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
icue ayarı bulursam atarım bende bakıyorum hazır ayarlar varmış sanırım
Anladım hocam teşekkür ederim ben daha kutuyu açmadım satıp satmamakta kararsızım 16 saat batarya performansı yüzündenonline oyun performansı çok iyi hikayeli bir oyunda denemedim dip ses yok sidetone diye bir ayar var onu açınca kendi sesini duyuyorsun dedikleri o ayardır büyük ihtimal
batarya performansı çok önemli değil bence kullanıcı hep pc başında kullanır ztn aralıksız 16 saat oynayan birini görmedim ben hiçAnladım hocam teşekkür ederim ben daha kutuyu açmadım satıp satmamakta kararsızım 16 saat batarya performansı yüzünden
Orası öyle tabi günde 4-5 saat açık tutarım mikrofon ve rgb kullanmam bu şekilde kaç gün götürür merak ediyorumbatarya performansı çok önemli değil bence kullanıcı hep pc başında kullanır ztn aralıksız 16 saat oynayan birini görmedim ben hiç