Neler Yeni

Corsair Void Rgb Wireless alınır mı?

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Merhaba Arkadaşlar,

Corsair Void Rgb Wireless hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Uzun süredir kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Eski sürüm bir kulaklık olduğu için kararsız kaldım fakat mağazalarda denediğim en rahat kulaklık kendisi. Arkadaşım yaklaşık 1 aydır kullanıyor beraber beğendiğimiz bir üründü zaten. Benim merak ettiğim nokta uzun kullanım sonuçları. Batarya performansı uzun kullanımda nasıl ilerliyor?
Şimdiden teşekkürler.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Merhaba Arkadaşlar,

Corsair Void Rgb Wireless hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Uzun süredir kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Eski sürüm bir kulaklık olduğu için kararsız kaldım fakat mağazalarda denediğim en rahat kulaklık kendisi. Arkadaşım yaklaşık 1 aydır kullanıyor beraber beğendiğimiz bir üründü zaten. Benim merak ettiğim nokta uzun kullanım sonuçları. Batarya performansı uzun kullanımda nasıl ilerliyor?
Şimdiden teşekkürler.
2 yıldan fazladır kullanıyorum. Kulaklık hala banamısın demiyor. Farklı bir kulaklıktan bu kulaklığa geçtiğinde bariz ses farklı hissedeceksin ilk kullanımda alışma sürecin olacak. Onun haricinde Mikronu iyi ses seviyesi iyi. Sesi dışarı veriyor onu söyliyim. İCUE programı stabil olmasada güzel program.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 yıldan fazladır kullanıyorum. Kulaklık hala banamısın demiyor. Farklı bir kulaklıktan bu kulaklığa geçtiğinde bariz ses farklı hissedeceksin ilk kullanımda alışma sürecin olacak. Onun haricinde Mikronu iyi ses seviyesi iyi. Sesi dışarı veriyor onu söyliyim. İCUE programı stabil olmasada güzel program.
Full şarjda kaç saat gidiyor peki hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Faruk Erbay
Merhaba Arkadaşlar,

Şimdiden teşekkürler.
6-7 Yıldır Sony nin PS 3 kulaklığını kullanıyorum. 2 Hafta önce Corsair Void Rgb Wireless satın aldım.
Kulaklığa alışamadım önceki kulaklığıma göre ağır geldi biraz da sıktı kafamı.
Kulaklığın sesini beğenmedim. (Önceki kulaklığımın sesi çok daha kaliteli, tok ve daha yüksekti, o da kablosuzdu)
Müzik dinlerken sesin diğer kulaklığıma göre iyi olmadığını bariz anlıyorum
İCUE üzerinden biraz ekolayzır ayarı yaptım, biraz düzeldi fena olmadı ses ama gene de içime sinmedi.
CS2 oynarken DC de arkadaşlarla konuşuyordum standart ayarlarda mikrofon için söyledikleri şey, "Sesin başka odadan konuşuyormuşsun gibi geliyor" Bunun üzerine İCUE de kulaklık ayarlarından microfon boost gibi bi özellik var onu 10 seviyesine çektim. Maksimum 10 a çıkıyordu.
Ondan sonra mikrofon için iyi dediler.
İCUE yazılımını hiç sevmiyorum, mouse için kullandığım diğer programla çakışıyor zaten gıcığım o yazılıma bayağıdır :D
Oyun sonunda su almaya vs mutfağa gidiyorum araya 1 duvar giriyor, orda sinyal kesiliyor. Bahsettiğim mesafe 5-6 metredir olsa olsa.
Sesi dışarıya veriyor. Eşim ben oyundayken arkadaşların ettiği küfürleri net duyduğunu söyledi :D
Şarjının ne kadar gittiğini açıkçası denemedim 1 kere şarj ettim ve sonra iade işlemi başlattım. İnşallah iade alırlar... :D
Benim yorumlarım tamamen eski kulaklıkla kıyaslamam üzerine dayalı ve yorumlar genel olarak iyiydi voide elite için, Beklentimi fazla tutum sanırım. Biraz hüsran oldu benim için...

Top Bottom