Neler Yeni

Corsair Void serisi hala almaya değer mi

Xqezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Doğu Tunç
Kulaklık değiştireceğim ve uzun süre gitmesini istiyorum. Kaliteli bir kulaklığı ikinci elden alma fikri geldi aklıma. İkinci elde 700-750tl bandını geçmeyen steelseries arctics 3-5 ve corsair void serisini buldum. Benim için hem kozmetik hemde işlevsel olarak corsair daha çok iş görür oldu. Aklımda sadece şu var bu kulaklık 5 yıllık ve hiç deneme şansım olmadı. Aranızda kullananınız varsa deneyimlerini anlatabilir mi ve başka kulaklık tavsiyesi olan varsa duymak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Kulaklık değiştireceğim ve uzun süre gitmesini istiyorum. Kaliteli bir kulaklığı ikinci elden alma fikri geldi aklıma. İkinci elde 700-750tl bandını geçmeyen steelseries arctics 3-5 ve corsair void serisini buldum. Benim için hem kozmetik hemde işlevsel olarak corsair daha çok iş görür oldu. Aklımda sadece şu var bu kulaklık 5 yıllık ve hiç deneme şansım olmadı. Aranızda kullananınız varsa deneyimlerini anlatabilir mi ve başka kulaklık tavsiyesi olan varsa duymak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
hocam kesinlikle almaya değer void serisi aşırı kaliteli arctis 3 ten daha kaliteli void elite

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Alacağınız kulaklık 5 yaşındaysa muhtemelen bataryası ölmüştür. Ürünün faturası varsa ve kulaklık 2 yaşından büyük değilse alınabilir halen bence. Aktif olarak kullanıyorum dip ses problemini çözmeyi başarırsanız çok da tatmin edici olmasa da yeterli bir kulaklık. Yok efendim basslar tizler şöyle vursun midler coştursun gibi dertleriniz yoksa; hem oyunda ses kasıyım hem kablosuz olsun rahat ediyim hem de dizi film müzik dinlerken sıkıntı çıkarmasın diyosanız alınır. Bu arada mikrofonu gerçekten kaliteli.

Xqezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Doğu Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alacağınız kulaklık 5 yaşındaysa muhtemelen bataryası ölmüştür. Ürünün faturası varsa ve kulaklık 2 yaşından büyük değilse alınabilir halen bence. Aktif olarak kullanıyorum dip ses problemini çözmeyi başarırsanız çok da tatmin edici olmasa da yeterli bir kulaklık. Yok efendim basslar tizler şöyle vursun midler coştursun gibi dertleriniz yoksa; hem oyunda ses kasıyım hem kablosuz olsun rahat ediyim hem de dizi film müzik dinlerken sıkıntı çıkarmasın diyosanız alınır. Bu arada mikrofonu gerçekten kaliteli.
Dip ses sorunu neden kaynaklanıyor siz öğrenebildiniz mi?

Cihangir

80+ Gold
hocam kesinlikle almaya değer void serisi aşırı kaliteli arctis 3 ten daha kaliteli void elite
siz kullanıyormusunuz. ekolayzer ayarı nasıl oluyor ben yapamadım

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Dip ses sorunu neden kaynaklanıyor siz öğrenebildiniz mi?
Corsair iCue'dan önce Windows'un yanlış sürücüyü yüklemesi. Eğer doğru şekilde kaldırıp veya kurup, yazılanları yaparsanız Windows'un yanlış sürücü yüklemesinin önüne geçilebiliyor.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
siz kullanıyormusunuz. ekolayzer ayarı nasıl oluyor ben yapamadım
hocam ben kullanmıyorum kendi bilgisayarımda fakat abimde var ona bir sorayım size dönüş yaparım

Cihangir

80+ Gold

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
he bu arada kablolu kullanırım dersen bimlerin bazılarında kalmış arctis 3 700 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgilniz yok madem niye yorum yapıyosunuz arctis 3 de kötü void de dip ses sorunu var
hocam abim kullanıyor bilmemek değil ben gayet memnunum

NotGonna

80+ Bronze
he bu arada kablolu kullanırım dersen bimlerin bazılarında kalmış arctis 3 700 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam abim kullanıyor bilmemek değil ben gayet memnunum
hocam parasını hak etmiyor o fiyatlara void eliteye 1.100 vericegime blackshark v2 usb alirim

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Yakın fiyatlara 0 cloud2 var alsana direkt

Top Bottom