Neler Yeni

CORSHAİR VOİD ELİTE VS HYPERX CLOUD FLİGHT HANGİSİ ALINIR

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yigit baygut
BEYLER VOİD ELİTE VE CLOUD FLİGHT ARASINDA KALDIM

ÇOK KARASIZIM SES OLARAK VOİD ELİTE DAHA İYİMİŞ VE MALZEME KALİTESİ OLARAK DAHA GÜVENİLİR GELDİ
AMA Bİ YANDAN HYPERX DAHA HAFİF PİL OLARAK DAHA UZUN GİDİYOR HEM DIŞARIDA KULANMA ŞANSIMDA VAR SANIRIM BUNUDA YAZARSANIZ SEVİNİRİM
Bİ YARDIM EDİN ÇOK MUTLU OLURUM

VuVuzela

80+
Neye karar verdin hocam, aldın mı? Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok. Bugün bende almaya karar verdim. Genel olarak da corsair ürünler kullandığım için sanırım beyaz bir Void Elite Wireless modele yöneleceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yigit baygut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla çok kararsızım hala karar veremedim. Şu anda g231 ve artık sıkıldım hantal kulaklıktan void te bir tık hantal geliyor ama malzame kalitesi cezbediyor. cloud fllight ta hem hafif hem pil konusunda başarılı
Tek takıldığım nokta şuanda voidin müzik ve flim kalitesi
ayrıca alırsan benide aydınlatırsan mutlu olurum iyi forumlar

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
valla çok kararsızım hala karar veremedim. Şu anda g231 ve artık sıkıldım hantal kulaklıktan void te bir tık hantal geliyor ama malzame kalitesi cezbediyor. cloud fllight ta hem hafif hem pil konusunda başarılı
Tek takıldığım nokta şuanda voidin müzik ve flim kalitesi
ayrıca alırsan benide aydınlatırsan mutlu olurum iyi forumlar
Corsair Void Wireless modelini almayı düşünüyorsanız pilin ağırlığı nedeniyle onun ağırlığı konusunda bir fikrim yok, ancak ben kablolu olan modelini kullanıyorum ve gerçekten de hafif geliyor. Ayrıca rahatlık bakımından mükemmel. Ses kalitesi çok iyi. Bilgisayarda daha da iyi kalite için Dolby Access satın aldım, muazzam bir ses kalitesinde artış gördüm. Bilmiyorum belki kendi yazılımıyla epey bir uğraşılırsa iyi bir ses ayarı yakalanıp kalite artırılabilir, ama tek bildiğim şey kendi yazılımıyla verdiği ses kalitesi gerçekten başarısızdı. Dolby için sanırım 35 TL gibi bir rakam vermiştim. Buna değdi diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yigit baygut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok sağol yorumun için ayrıca şunu sormak istiyorum. Uygulamanın adı dolby access mi

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
çok sağol yorumun için ayrıca şunu sormak istiyorum. Uygulamanın adı dolby access mi
Evet Microsoft Store'dan almıştım. Dolby Access olarak isimlendirilmiş, programda dolby atmos özelliği var. Bu özelliği ile oyunlarda ses kasmayı kolaylaştırıyor. Filmlerde bile atıyorum sağ taraftan kapı kapandı ses o yandan geliyor hissini veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,650
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom