Neler Yeni

COVID-19 DAN SONRA ETKİSİ HALEN DEVAM EDİYOR

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Yaklaşık 1.5 yıl önce covid-19 tanısı geçirdim. Sonrasında tat ve koku alma özelliğimi kaybettim. Belli bir süre sonra çok az bir şekilde geri geldi. Fakat her sabah kalktığımda karnımda sancı, her ortama geçtiğim vakit burnuma iltihap kokusu vb geliyor beni mahvediyor ve nasıl geçecek hiçbir fikrim yok.
Aynı durumu yaşayan var mı?

AydNn

80+ Bronze
ağzıma ne sigara ne alkol südüm ancak her korona olduğun gün 15 paket sigara kadar zarar verebiliyormuş bu yüzden nefes nefese kalıyorum bazen

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ağzıma ne sigara ne alkol südüm ancak her korona olduğun gün 15 paket sigara kadar zarar verebiliyormuş bu yüzden nefes nefese kalıyorum bazen
Suçumuz neydi ki...

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
korona geçireli 3 ay oldu ancak hala etkileri üzerimde. bel ağrısı kemik ağrısı erken yorulma bazen nefes darlığı....

DawnOwl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Halavurt
Dostlar merhaba,
Yaklaşık 1.5 yıl önce covid-19 tanısı geçirdim. Sonrasında tat ve koku alma özelliğimi kaybettim. Belli bir süre sonra çok az bir şekilde geri geldi. Fakat her sabah kalktığımda karnımda sancı, her ortama geçtiğim vakit burnuma iltihap kokusu vb geliyor beni mahvediyor ve nasıl geçecek hiçbir fikrim yok.
Aynı durumu yaşayan var mı?
Aynı şekil hala koku alamıyorum adam akıllı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,605
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom