Neler Yeni

CORONADAN SONRA ETKİSİ DEVAM EDİYOR

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Dostlar merhaba,
Yaklaşık 2 ay önce covid-19 oldum. Bazı semptomları yaşadım. (Halsizlik, Tat ve koku kaybı, baş ağrısı) sonrasında şükür atlattım. Fakat covid olduğum günden beri üzerimde etkisini gösteren tat ve koku kaybı halen devam etmekte. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Veya herhangi bir fikri olan var mı? Anlamıyorum neden devam ettiğini.
22 mayısta oldum tat kokum 2 ay sonra yerine geldi halsizlik hala devam ediyor vücut kolay kolay atlatamıyor etkileri var hala bende

cagriunveren

80+ Bronze
Şuan dediklerinizi duyunca virüs olmamak için çok ama çok daha dikkat edicem. Geçmiş olsun , doktordan destek almalısınız.
Gerçekten çok dikkat etmelisin dostum. Mutlaka ve mutlaka.
Mesaj otomatik birleştirildi:

22 mayısta oldum tat kokum 2 ay sonra yerine geldi halsizlik hala devam ediyor vücut kolay kolay atlatamıyor etkileri var hala bende
Çok geçmiş olsun dostum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Dostlar merhaba,
Yaklaşık 2 ay önce covid-19 oldum. Bazı semptomları yaşadım. (Halsizlik, Tat ve koku kaybı, baş ağrısı) sonrasında şükür atlattım. Fakat covid olduğum günden beri üzerimde etkisini gösteren tat ve koku kaybı halen devam etmekte. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Veya herhangi bir fikri olan var mı? Anlamıyorum neden devam ettiğini.
Tat koku en az ortalama 6 ay olmuyormuş

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Gerçekten çok dikkat etmelisin dostum. Mutlaka ve mutlaka.

Çok geçmiş olsun dostum.
teşekkürler sanada geçmiş olsun ilk zamanlarında oldum ben ilaç falan almadım 9 ay oldu hala etkileri devam ediyor tat koku kardeşimde 5 ay sonra geldi umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun

cagriunveren

80+ Bronze

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Geçmiş olsun, Dayım korona olmuştu ordan biliyorum, Negatife döndükten sonra yine halsizlik baş dönmesi falan devam etmişti.

onr1818

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Benimde 11.ayda atlattıgım covidden bu yana geniz akıntım devam ediyor 5 gündür ilaç kullanıyorum bakalım

cagriunveren

80+ Bronze
Geçmiş olsun, Dayım korona olmuştu ordan biliyorum, Negatife döndükten sonra yine halsizlik baş dönmesi falan devam etmişti.
Evet, şükür bende hepsi geçti. Fakat tat ve koku kaybından halen kurtulamadım.

Benimde 11.ayda atlattıgım covidden bu yana geniz akıntım devam ediyor 5 gündür ilaç kullanıyorum bakalım
Büyük geçmiş olsun dostum, umarım en kısa zamanda sıhhatine kavuşursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,605
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom