KORONANIN KALICI SEMPTOMU

cagriunveren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
Dostlar merhaba,
Hayırlı Ramazanlar ve hayırlı cumalarınız olsun.
4-5 ay önce covid-19 geçirdim. O esnada tat ve koku kaybım gitmişti. Aradan o kadar süre geçmesine rağmen tat ve koku kaybım halen devam ediyor. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Bir zaman sonra gerçekten can sıkıyor.

geçmiş olsun sanki bunla ilgili bi konu görmüştüm ama tam hatırlamıyorum kimdi.

Dostlar merhaba,
4-5 ay önce covid-19 geçirdim. O esnada tat ve koku kaybım gitmişti. Aradan o kadar süre geçmesine rağmen tat ve koku kaybım halen devam ediyor. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Bir zaman sonra gerçekten can sıkıyor.
Hocam bende 4, 4.5 ay oldu. Hala %100 iyileşmiş değilim ancak tat ve koku büyük oranda yerine geldi bende.

Zamanla geçiyordur , geçmiş olsun. Antikor bağışı vs. alınıyor mu sizden?

Dostlar merhaba,
Geçmiş olsun hocam öncelikle. 20 - 25 Gün oluyor bende başlayalı aynı şekilde tat ve koku gitti ancak 1 hafta sonra bende geri geldi. Benim eklem ağrılarım hala devam etmekte ufak ufak ve yorgunluk çok var akşam iftardan sonra çay içip uyuyorum sabah zor kalkıyorum.

Geri