profiline gir ordan son etkileşimlerden bulman gerekÖnceden açtığım bir konuyu nasıl görücem veya bulucam yardımcı olur musunuz?
buldum sanırım teşekkür ederim fakat bence buna daha iyi çözümler getirmeleri lazım 1 ay önce açtığım konuyu 2 saat aşağı inerek mi bulucam...profiline gir ordan son etkileşimlerden bulman gerek
Maalesef öylebuldum sanırım teşekkür ederim fakat bence buna daha iyi çözümler getirmeleri lazım 1 ay önce açtığım konuyu 2 saat aşağı inerek mi bulucam...
Forumlar yazıyor ya üstte hani onun yanında alta bakan ok var bas ona konularına bas:buldum sanırım teşekkür ederim fakat bence buna daha iyi çözümler getirmeleri lazım 1 ay önce açtığım konuyu 2 saat aşağı inerek mi bulucam...
teşekkür ederim bilgisayardan bakıyorum profilimden son etkinliklerden bulucakmışım.Telefonda isen sol taraftan 3 çizgiye bas zaten biraz göz gezdirirsen "konularin" kısmını görürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef öyle
evet bu son etkinliklerden daha kolay teşekkür ederim.Forumlar yazıyor ya üstte hani onun yanında alta bakan ok var bas ona konularına bas:
Alıntıyı görüntüle
Oradan daha zor bulursun, aşağıdaki gibi yapman lazım.evet bu son etkinliklerden daha kolay teşekkür ederim.
Etkinliklerde başkasının konusuna yazdığın mesajlar ve attığın reaksiyonlar da görünüyor.bu daha da iyiymiş ama hepsinde çok eski bir konu için aşağı inmek gerekiyor bu gerçek değişmiyor
evet gerçekten daha kolay teşekkür ederim eski konu başlıklarını bulmak içinde bir çözüm olsa keşke çok aşağı inmek zorunda kalmasak...Etkinliklerde başkasının konusuna yazdığın mesajlar ve attığın reaksiyonlar da görünüyor.
"Bul" kısmında sadece konu başlıkların listeleniyor. Konu başlıklarını da detaylı ve düzgün yazıyorsan, kolaylıkla bulursun.
Benim de "keşke" dediğim çok şey var ama ... o işler öyle olmuyor işte.evet gerçekten daha kolay teşekkür ederim eski konu başlıklarını bulmak içinde bir çözüm olsa keşke çok aşağı inmek zorunda kalmasak...
bu konuya sayfa işareti koydum unutursam direkt bakarım.