Neler Yeni

[Çözüldü] Bluetooth 5.0 USB adaptör önerisi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bütçe
100
Laptop'ta dahili BT 4.0 verici mevcut fakat son Windows güncellemesinden beri driver sorunu çıktı, artık çalışmıyor.

Airpods'la kullanacağımdan almışken 5.0 destekli iyi bir adaptör almak istiyorum.

Türkiye'den satın alınabilecek adaptör önerilerinizi rica ediyorum. Teşekkürler :)

Edit:
Bu ürünü aldım, yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
rez alayım banada lazım :D

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rez alayım banada lazım :D
Biraz araştırınca şunu bulabildim. Nasıl olduğu konusunda bilgim yok.

MonsterTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emir enes canavar
ugreen in 5.0 olanı var ama onda takıyorsun otomatik kulaklığa bağlanıyor pc de hoporlör gibi alglıyor ben kullanıyorum memnunum aliexpres 80 tl lik kupon varken 6-8 tl arası falan ödemiştim 16 da vergi baya ucuza geldi lnki buraya bırakayım ugrenin 4.0 olan aptx bluethot u da var ama onda bildğin cihaz fala görebiliyorsun veri aktarımı yapabiliyorsun

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu herşeyle çalışıyor telefona dönüştürücü ile taktım onda bile çalıştı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
ugreen in 5.0 olanı var ama onda takıyorsun otomatik kulaklığa bağlanıyor pc de hoporlör gibi alglıyor ben kullanıyorum memnunum aliexpres 80 TL lik kupon varken 6-8 TL arası falan ödemiştim 16 da vergi baya ucuza geldi lnki buraya bırakayım ugrenin 4.0 olan aptx bluethot u da var ama onda bildğin cihaz fala görebiliyorsun veri aktarımı yapabiliyorsun

Bu herşeyle çalışıyor telefona dönüştürücü ile taktım onda bile çalıştı
Teşekkürler öneriniz için. Ugreen'i beğendim, keşke Türkiye'de satan bir yer olsaydı. Hep Ugreen'in 4.0'ını satıyorlar.
Dark'ın bir adaptörünü buldum 80 TL'ye. Daha iyisini bulamazsam onu alacağım gibi:

MonsterTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emir enes canavar
ugreen malzeme kalitesi baya hoşuma gitti 5.0 aptx kulaklığım var satıcı 4.0 olan çalışmaz dedi garibime gitti hemde bu kargo yoktu ve 80 tl lik kuponla ucuza geliyordu oyuzden aldım sonra ugreen 5.0 da destekler tarzı foto koymuş ürün fotoğraflarına falan aptx yoksa cihazınızda bu çok iyi bu zamana kadar hep hem üzerinden kulaklığın ayrı hem telefonda ayrı olanları bağladım diğer redmi airdots eski kullanmadığımı deneyip yazarım hep o tarz kulaklıklarda pc ses arttırıp azaltma işe yaramadı sadece 0 getirince etki ediyor gerisi kulaklıktan ayarladım ses kalitesi için dolby deneyebilirsiniz deneme sürüm bedava şekilde sürücü yükler gibi yükleme var ama sadece hopörlör jaktan bağlama falan oluyor ouction oudio olarak bide ekstra bluethootun ses sürücüsü tarzı şeye yüklersem olurmu diye enedim olmadı ama windows storeden denen dolby oluyor onda sorun yok dediğim gibi redmi airdotsuda deneyeyim çünkü onda ayrı ses kontrolü yok

MonsterTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emir enes canavar
airdotsata denedim ses windowstan ayarlanan etkilemiyor tuhaf

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Windowsun son güncellemesini kaldırıp kendini bu masraftan kurtarabilirsin.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Windowsun son güncellemesini kaldırıp kendini bu masraftan kurtarabilirsin.
Sağolun cevap için :) Onu düşündüm fakat öncesinde de randımanlı çalışmıyordu zaten. Şimdi tamamen gitti :D

Bugün sipariş verecektim Dark’ı ama şöyle bir sorunum var, mevcut Bluetooth driver’ını kaldıramıyorum. Aygıt yöneticisinden kaldırıyorum, internete bağlanır bağlanmaz kendi kendine tekrar kuruyor. Bu şartlar altında Dark’ın driver’ını da kuramam ki. Nasıl çözebilirim? Bilgisi olan varsa çok makbule geçer.

airdotsata denedim ses windowstan ayarlanan etkilemiyor tuhaf
Cihazlar arası protokol farklılığı vs.den kaynaklanıyor olabilir hocam. Aynı kulaklığı telefona bağlamakla pc’ye bağlamak arasında kablosuz iletimde büyük farklılıklar olabiliyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sağolun cevap için :) Onu düşündüm fakat öncesinde de randımanlı çalışmıyordu zaten. Şimdi tamamen gitti :D

Bugün sipariş verecektim Dark’ı ama şöyle bir sorunum var, mevcut Bluetooth driver’ını kaldıramıyorum. Aygıt yöneticisinden kaldırıyorum, internete bağlanır bağlanmaz kendi kendine tekrar kuruyor. Bu şartlar altında Dark’ın driver’ını da kuramam ki. Nasıl çözebilirim? Bilgisi olan varsa çok makbule geçer.

Cihazlar arası protokol farklılığı vs.den kaynaklanıyor olabilir hocam. Aynı kulaklığı telefona bağlamakla pc’ye bağlamak arasında kablosuz iletimde büyük farklılıklar olabiliyor.
Windows'un otomatik sürücü yüklemesini devre dışı bırakarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsin. Bu makaleyi inceleyerek bu işlemi yapabilirsin. Böylece otomatik yüklenmeyecek.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Windows'un otomatik sürücü yüklemesini devre dışı bırakarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsin. Bu makaleyi inceleyerek bu işlemi yapabilirsin. Böylece otomatik yüklenmeyecek.
Sen adamın dibisin. En iyi cevap diye işaretledim.

Rahatsız ediyorum da bu yine yüklüyor otomatik ya :(

bt.PNG

Makaledeki ayarı yaptım. Bluetooth'la ilgili her şeyi sildim. Aygıt yöneticisini açtım, yine yüklenmiş kendiliğinden.

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sen adamın dibisin. En iyi cevap diye işaretledim.

Rahatsız ediyorum da bu yine yüklüyor otomatik ya :(

Alıntıyı görüntüle

Makaledeki ayarı yaptım. Bluetooth'la ilgili her şeyi sildim. Aygıt yöneticisini açtım, yine yüklenmiş kendiliğinden.
Allah allah. Normalde kapatması lazım. İşe yaraması lazımdı ya özür dilerim.

Bir de şunu dener misin ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Allah allah. Normalde kapatması lazım. İşe yaraması lazımdı ya özür dilerim.

Bir de şunu dener misin ?
Estağfurullah özür dilenecek bir şey yok, benim laptop'un gıcıklığı. Ne yaptıysam olmadı. BT adaptör alsam da çözüm olmayacak.
Zaten Airpods satışta şu an, alan olursa kablosuz kulaklık kullanmayacağım, ek masraf yapmaya gerek yok o açıdan.
Yardımınız için tekrar teşekkürler.

Top Bottom