Estağfurullah özür dilenecek bir şey yok, benim laptop'un gıcıklığı. Ne yaptıysam olmadı. BT adaptör alsam da çözüm olmayacak.
Zaten Airpods satışta şu an, alan olursa kablosuz kulaklık kullanmayacağım, ek masraf yapmaya gerek yok o açıdan.
Yardımınız için tekrar teşekkürler.
Estağfurullah özür dilenecek bir şey yok, benim laptop'un gıcıklığı. Ne yaptıysam olmadı. BT adaptör alsam da çözüm olmayacak.
Zaten Airpods satışta şu an, alan olursa kablosuz kulaklık kullanmayacağım, ek masraf yapmaya gerek yok o açıdan.
Yardımınız için tekrar teşekkürler.
Bendede kapanmıyordu bi videoda regeditten bi yere - bunu koyunca olmuştu bende hocam protkol değilde bu otomatik bağlandığı ve cihaz görüntüleme ekranı olmadığından ses kontrol edilmiyor ama kulaklık üzerinden oluyor
İntel chipsetlerde ikisi birlikte oluyor aynı kart üzerinde ama dirverler ayrı ayrıysa belki biri kapatılabilir biri çalışabilir ikside gitmesse yine iyi hocam hepsi yerine aliexpresten intel lan chipset alın yeni takın antenleride bağlayın bence daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
TAbi çıkarılıyorsa ama genellikle çıkarılıyor diye biliyorum antenelrde heralde bozulmaz sadece bakır falan
burdan kuponla alabillirsiniz ax 200 modelini ax2100 var onda wifi 6e var bide bluethoot 5.1 ada 5.2 vardı
üstündekiki 1 ve 2 nuamralı pinler var onlar anten girişi diğer kısıdma aynı m2 takar gibi vidayla çıkıyor genelde laptoplarda kendi laptopunuzu sökme videsou bulursanız sökmekle uğraşmadan öğrenebilirsiniz gerisi size kalmış bu çözüm daha iyi olur bence direk entegre çalışıcak 60 tl lik kuponla aliexpres ucuzza gelir bence daha ucuza bulursanız başka ssatıcı ordanda alabilirsiniz
Tabi cihazınızdaki kartın boyutu ne ona göre bakın mini modelelrde var ona göre bakın tabi sökmem falan diyosanız diğerlerine bakın ama budna hem ax wifi hemde bluethoot yenilenecek
En ucuz Dark DK-AC-BTU50 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-BTU50 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 211,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark DK-AC-BTU50 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-BTU50 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 211,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hortlatmış gibi olacağım hala kullanıyor musunuz hocam? Ne durumdasınız? Oyun falan oynamak istesek bu adaptör ve bluetooth kulaklık ile oynayabilir miyiz gecikme yapar mı?
Hortlatmış gibi olacağım hala kullanıyor musunuz hocam? Ne durumdasınız? Oyun falan oynamak istesek bu adaptör ve bluetooth kulaklık ile oynayabilir miyiz gecikme yapar mı?
Tüm bluetooth kulaklıkları elden çıkardığım için bayadır dolapta yatıyor hocam ama 1-2 ay öncesine kadar aktif olarak kullanıyordum, bir sıkıntısını görmedim. Şu başlıkta biraz bahsetmiştim:
https://www.akakce.com/bluetooth-adaptor/en-ucuz-dark-dk-ac-btu50-fiyati,740204065.html Dizüstü bilgisayarımın BT 4.0 destekli dahili bluetooth vericisi bozulduğu için ve BT 5.0’a geçmek istediğim için harici bluetooth dongle araştırması yaptım. Piyasada Realtek 8761B chipset bulunduran, gerçek...
forum.donanimarsivi.com
Single player oyunları hiç sıkıntısız oynarsınız ama rekabetçi oyun oynanmaz hocam, hissedilir gecikme oluyor bluetooth'un doğası gereği.
Tüm bluetooth kulaklıkları elden çıkardığım için bayadır dolapta yatıyor hocam ama 1-2 ay öncesine kadar aktif olarak kullanıyordum, bir sıkıntısını görmedim. Şu başlıkta biraz bahsetmiştim:
https://www.akakce.com/bluetooth-adaptor/en-ucuz-dark-dk-ac-btu50-fiyati,740204065.html Dizüstü bilgisayarımın BT 4.0 destekli dahili bluetooth vericisi bozulduğu için ve BT 5.0’a geçmek istediğim için harici bluetooth dongle araştırması yaptım. Piyasada Realtek 8761B chipset bulunduran, gerçek...
forum.donanimarsivi.com
Single player oyunları hiç sıkıntısız oynarsınız ama rekabetçi oyun oynanmaz hocam, hissedilir gecikme oluyor bluetooth'un doğası gereği.
İncelemeni falan daha önceleride takip etmiştim son durumu merak ettiğim için yazdım şu gecikme olayı olmasa o kadar iyi olacak ki. Kullandığım oyuncu kulaklığından daha iyi bir bluetooth kulaklığa sahibim daha verimli ve performans açısından daha elverişli olacak bu kulaklığı kullanamamak üzüyor Telefonda oyun oynarken gecikme olmuyor kulaklıktan kulaklığa farkeder mi acaba bu durum?
İncelemeni falan daha önceleride takip etmiştim son durumu merak ettiğim için yazdım şu gecikme olayı olmasa o kadar iyi olacak ki. Kullandığım oyuncu kulaklığından daha iyi bir bluetooth kulaklığa sahibim daha verimli ve performans açısından daha elverişli olacak bu kulaklığı kullanamamak üzüyor Telefonda oyun oynarken gecikme olmuyor kulaklıktan kulaklığa farkeder mi acaba bu durum?
Telefonda AptX gibi ileri seviye codec destekleri varsa gecikme çok düşük olur hocam ama PC'de AptX destekli bluetooth adaptörler daha hiç yaygınlaşmadı. Aliexpress'te 1-2 tane pahalı ürün gördüm sadece. Windows 10 ve aşağısını kullanıyorsanız SBC'ye, Windows 11 kullanıyorsanız AAC'ye mahkumuz. Oppo W12 gibi oyun modu olan kulaklıklar var ama en ideal şartlarda bile 80 ms gecikmeye inebiliyor. 1 ms wireless ürünler nereeeee 80 ms nere... Bilmiyorum belki o kadar hassas değilsinizdir ve sizi rahatsız etmez ama ben bu adaptörü AirPods'la kullandığımda CS:GO'yu rekabetçi düzeyde "oynanamaz" bulmuştum. Burak Şolt da benle aynı fikirde.