Neler Yeni

ÇÖZÜLDÜ ekran kartını çıkardım anakart görüntü vermiyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
22
beyler ekran kartı geforce 210
anakart
Fujitsu D3011-A11

ekran kartını çıkardım vga girişi ile anakarta taktım görüntü vrmiyor çalışır vaziyette duruyor . sorun ne?

SORUN ÇÖZÜLDÜ. KENDİ YÖNTEMLERİM ..

BIOS'ta bunun ayarı vardır. Initiate Graphic Adapter olması gerek. Bu ayarın da genelde iki seçeneği olur: PEG/IGD ya da IGD/PEG.

IGD/PEG ya da varsa.

BU DENENDİ AYRICA BİLFİSAYARIMA SAĞ TIKLA YÖNET DE ORDANDA AYGIT YÖNETİCİSİ SONRA GÖRÜNTÜ BAĞDAŞTIRICI ORDAKİ EKRAN KARTINI SİL PC Yİ KAPAT EKRAN KARTINI ÇIKAR VGA YI ANAKARTA BAĞLA AÇILACAKTIR..

Son düzenleme:
O APU sistemlerde olur.

İşlemcide Dahili grafik olmayabilir
şöyle söylemeliyimki bu ekran kartını yeni kullanmaya başlamıştım ve programlarını falan indirdim daha doğrusu güncelleme yaptım ve indirdi invidinın programlarını indirdi ve aktif durumda . yani düşündüğüm kadarıyla bütün ayarlar ekran kartına gre ayarlandı nasıl düzeltebilirim .
önceden aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısı olarak anakartın ki gözüküyordu şimdi sadece invidia var ..

anakart
Fujitsu D3011-A11

ekran kartını çıkardım vga girişi ile anakarta taktım görüntü vrmiyor çalışır vaziyette duruyor . sorun ne
bios'tan pcıe seçilidir ordan otomatiği seç düzelecektir ekran kartını takarak biosa gir dediğimi yap.

anakart
Fujitsu D3011-A11

ekran kartını çıkardım vga girişi ile anakarta taktım görüntü vrmiyor çalışır vaziyette duruyor . sorun ne
Ekran kartı adı üzerinde ekran kartı. İşlemcinizin üzerinde dahili greafik birimi olmayabilir.

SORUN ÇÖZÜLDÜ. KENDİ YÖNTEMLERİM ..

BIOS'ta bunun ayarı vardır. Initiate Graphic Adapter olması gerek. Bu ayarın da genelde iki seçeneği olur: PEG/IGD ya da IGD/PEG.

IGD/PEG ya da varsa.

BU DENENDİ AYRICA BİLFİSAYARIMA SAĞ TIKLA YÖNET DE ORDANDA AYGIT YÖNETİCİSİ SONRA GÖRÜNTÜ BAĞDAŞTIRICI ORDAKİ EKRAN KARTINI SİL PC Yİ KAPAT EKRAN KARTINI ÇIKAR VGA YI ANAKARTA BAĞLA AÇILACAKTIR..

Son düzenleme:
işlemcine gömülü gpu yoksa vermez yani apu işlemcin olması lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri