Öneri [Çözüldü]En fazla 500 TL Akıllı Saat Kullanan-Tavsiye

dwarfstar

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
500
En fazla 500 Tl Akıllı saat arıyorum, daha ucuz olsa iyi olur , bileklik aramıyorum , şu an kafamda case 4 u c1 ve xiaomi mi watch lite var ama önceliğim c1 de , öneri, tavsiye yada deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim

En fazla 500 TL Akıllı saat arıyorum, daha ucuz olsa iyi olur , bileklik aramıyorum , şu an kafamda case 4 u c1 ve xiaomi mi watch lite var ama önceliğim c1 de , öneri, tavsiye yada deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim
apple watch gibi böyle geçişleri animasyonlu akarak geçmesi istiyorsan watch lite önermem watch lite direk şak diye geçiyor diye gördüm
LS05 de bakabilirsin

bu saat benim çok hoşuma gitmişti ama sırf telefon görüşmesi yapılmıyor diye almamıştım. 2 versiyonu var. lite yeni çıkmış sanırım ben bakarken yoktu. aralarında ne fark var bilmiyorum.

bu lite versiyonu,

bu da normal versiyonu,
Telefon görüşmesi yapılıyor Lite olmayanla. Lite olanda telefon görüşmesi, hafızada müzik depolama ve çalma gibi özellikler kırpılmış.

apple watch gibi böyle geçişleri animasyonlu akarak geçmesi istiyorsan watch lite önermem watch lite direk şak diye geçiyor diye gördüm
LS05 de bakabilirsin
ls05 pek hoşuma gitmemişti ama fiyatına göre ls02 daha güzel gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu saat benim çok hoşuma gitmişti ama sırf telefon görüşmesi yapılmıyor diye almamıştım. 2 versiyonu var. lite yeni çıkmış sanırım ben bakarken yoktu. aralarında ne fark var bilmiyorum.

bu lite versiyonu,

bu da normal versiyonu,
bütçemi biraz geçiyor normal olan ama lite olabilir, ekran koruyucuda ls05 gibi bir kısıtlama varmı yoksa birsürü seçenek mi var

ls05 pek hoşuma gitmemişti ama fiyatına göre ls02 daha güzel gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçemi biraz geçiyor normal olan ama lite olabilir, ekran koruyucuda ls05 gibi bir kısıtlama varmı yoksa birsürü seçenek mi var
ekran koruyucuları hakkında bilgim yok. inceleme videolarına bakabilirsin. saat arayüzü diyorsan farklı farklı saat arayüzleri var diye biliyorum.

Geri