apple watch gibi böyle geçişleri animasyonlu akarak geçmesi istiyorsan watch lite önermem watch lite direk şak diye geçiyor diye gördümEn fazla 500 TL Akıllı saat arıyorum, daha ucuz olsa iyi olur , bileklik aramıyorum , şu an kafamda case 4 u c1 ve xiaomi mi watch lite var ama önceliğim c1 de , öneri, tavsiye yada deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim
Telefon görüşmesi yapılıyor Lite olmayanla. Lite olanda telefon görüşmesi, hafızada müzik depolama ve çalma gibi özellikler kırpılmış.bu saat benim çok hoşuma gitmişti ama sırf telefon görüşmesi yapılmıyor diye almamıştım. 2 versiyonu var. lite yeni çıkmış sanırım ben bakarken yoktu. aralarında ne fark var bilmiyorum.
bu lite versiyonu,
![]()
Xiaomi Amazfit Verge Lite Gri Bluetooth GPS Akıllı Saat -Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu da normal versiyonu,
![]()
ls05 pek hoşuma gitmemişti ama fiyatına göre ls02 daha güzel gibiapple watch gibi böyle geçişleri animasyonlu akarak geçmesi istiyorsan watch lite önermem watch lite direk şak diye geçiyor diye gördüm
LS05 de bakabilirsin![]()
Amazfit Bip Akıllı Saat Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Amazfit Bip Akıllı Saat en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Amazfit Bip Akıllı Saat incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
bütçemi biraz geçiyor normal olan ama lite olabilir, ekran koruyucuda ls05 gibi bir kısıtlama varmı yoksa birsürü seçenek mi varbu saat benim çok hoşuma gitmişti ama sırf telefon görüşmesi yapılmıyor diye almamıştım. 2 versiyonu var. lite yeni çıkmış sanırım ben bakarken yoktu. aralarında ne fark var bilmiyorum.
bu lite versiyonu,
![]()
Xiaomi Amazfit Verge Lite Gri Bluetooth GPS Akıllı Saat -Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu da normal versiyonu,
![]()
ekran koruyucuları hakkında bilgim yok. inceleme videolarına bakabilirsin. saat arayüzü diyorsan farklı farklı saat arayüzleri var diye biliyorum.ls05 pek hoşuma gitmemişti ama fiyatına göre ls02 daha güzel gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütçemi biraz geçiyor normal olan ama lite olabilir, ekran koruyucuda ls05 gibi bir kısıtlama varmı yoksa birsürü seçenek mi var