Yerel hesap oluştur tarzı bir şey var. Ona tıklayın.Windows 10 kuruyorum. Oturum açma ekranı geldi. Oturum açmak istemiyorum. Ama atla falan da yazmıyor. Bu adımı atlamanın yolu var mı?
hesap kurupoturum aç o zaman
Nerede tam olarak?Yerel hesap oluştur tarzı bir şey var. Ona tıklayın.
Teşekkür ederim.Windows 10 Home kullanıyorsanız ve internetiniz bağlı format atarsanız Microsoft hesabı açmanız zorunlu.
Windows 10 Pro'da yerel hesap oluşturma seçeneği çıkmakta, internet olup olmaması fark etmiyor.
Kısacası, interneti kesip formatı atın. Masaüstüne ulaşınca interneti takın. Başka yolu yok.
Home'da zorunlu değil. Yerel hesabı seçerse sadece isim yazıp devam ediyorsun işleme.Windows 10 Home kullanıyorsanız ve internetiniz bağlı format atarsanız Microsoft hesabı açmanız zorunlu.
Windows 10 Pro'da yerel hesap oluşturma seçeneği çıkmakta, internet olup olmaması fark etmiyor.
Kısacası, interneti kesip formatı atın. Masaüstüne ulaşınca interneti takın. Başka yolu yok.
Windows'u kurarken internet kablosunu çıkarabilirsin.Windows 10 kuruyorum. Oturum açma ekranı geldi. Oturum açmak istemiyorum. Ama atla falan da yazmıyor. Bu adımı atlamanın yolu var mı?
Windows 10 Home, internet bağlı format atmışsınız. Seçenek çıkmaz.Nerede tam olarak?
2004'ten itibaren Home kullanıcılarına zorunlu.Home'da zorunlu değil. Yerel hesabı seçerse sadece isim yazıp devam ediyorsun işleme.