(ÇÖZÜLDÜ) Geforce Now Açılmıyor ?

Jaja50

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,417
Masaüstünde bulunan kısayola tıklıyorum, tepki vermiyor, açılmıyor, görev yöneticisinde böyle gözüküyor. Sorun nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıldı, şimdi de böyle bir hata veriyor.

Ekler

• 1609836710199.png
    1609836710199.png
    9.8 KB · Hit: 254
  • 1609836811021.png
    1609836811021.png
    8.7 KB · Hit: 307
Bende bir keresinde olmuştu, aç-kapat yaptım düzeldi.

Dosyalarda eksik falan mı var acaba?
Bilmiyorum, sitesinden indirdim kurdum. Kısayola tıkladım. Kurarken sadece yeşil bir bar dönüp dönüp gidiyor ve bir anda kayboluyor. Sonra masaüstüne kısayol geliyor. Sizde de böyle mi oldu ?

Bilmiyorum, sitesinden indirdim kurdum. Kısayola tıkladım. Kurarken sadece yeşil bir bar dönüp dönüp gidiyor ve bir anda kayboluyor. Sonra masaüstüne kısayol geliyor. Sizde de böyle mi oldu ?
Bende öyle olmadı (olmuş da olabilir tam hatırlamıyorum) yeniden başlattınız mı?

Bende öyle olmadı (olmuş da olabilir tam hatırlamıyorum) yeniden başlattınız mı?
Anlamadım. Bilgisayarı mı, programı mı ? Programı soruyorsan evet. Hatta şu an yeniden yükledim yine aynı. Windows 8.1 destekliyor mu ? Windows 10 mu kurmam lazım acaba.

Anlamadım. Bilgisayarı mı, programı mı ? Programı soruyorsan evet. Hatta şu an yeniden yükledim yine aynı. Windows 8.1 destekliyor mu ? Windows 10 mu kurmam lazım acaba.
W7 ve üzerini destekliyor, bilgisayarı yeniden başlatınız.

Masaüstünde bulunan kısayola tıklıyorum, tepki vermiyor, açılmıyor, görev yöneticisinde böyle gözüküyor. Sorun nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıldı, şimdi de böyle bir hata veriyor.
hocam çözümü buldunmu ben söyliyimmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,609
Üyeler
174,899
Son üye
Bosphorus
Geri