ensbhdr55
80+ Silver
Dahası
Merhaba arkadaşlar
Sıkıntım şu. İşlemci saniyede bir , 3 saniyede bir, 4.2 ghz oluyor sürekli değişiyor yani.
Biosdan game boost kapalı. Dragon center vardı ondada kapalı Olmuyo diye. Onuda sildim. Windows 10 pro da oyun modu da kapalı voltajı kendi ayarlıyor. 1.368 V de çalışıyor onuda değişiyor sürekli. Bunu nasıl çözeriz. Kule tipi fan alıcam. Arctic freezer 34 duo esport alıcam ama çok arttı fiyatı son zamanlarsa. Muadili varmı önereceğimiz güzel. Mesela msi frozr S falan. Soğutucum olsa eyvallah sürekli olsun ama 3600 ün stok fanı ile 2 kere pc kapandı oynadığım oyunda sniper elite 4 çok fazla ısınıyor. Bunu çözmemiz lazım.
Sistemim msi b450m pro vdh plus.
8x2 3000 mhz ram crucial cl15
Msi rtx 2070 gaming.
Ryzen 5 3600.
Cougar turret v2 kasa içinde psu su vardı 700w.
Sizden istediğim :
1-) 3.6 ya nasıl sabitlerim 1.1 V yi nasıl veririm.
2-) kule tipi hava soğutucu önerilerinizi alayım.
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Sizlere zahmet
İyi forumlar.
Sıkıntım şu. İşlemci saniyede bir , 3 saniyede bir, 4.2 ghz oluyor sürekli değişiyor yani.
Biosdan game boost kapalı. Dragon center vardı ondada kapalı Olmuyo diye. Onuda sildim. Windows 10 pro da oyun modu da kapalı voltajı kendi ayarlıyor. 1.368 V de çalışıyor onuda değişiyor sürekli. Bunu nasıl çözeriz. Kule tipi fan alıcam. Arctic freezer 34 duo esport alıcam ama çok arttı fiyatı son zamanlarsa. Muadili varmı önereceğimiz güzel. Mesela msi frozr S falan. Soğutucum olsa eyvallah sürekli olsun ama 3600 ün stok fanı ile 2 kere pc kapandı oynadığım oyunda sniper elite 4 çok fazla ısınıyor. Bunu çözmemiz lazım.
Sistemim msi b450m pro vdh plus.
8x2 3000 mhz ram crucial cl15
Msi rtx 2070 gaming.
Ryzen 5 3600.
Cougar turret v2 kasa içinde psu su vardı 700w.
Sizden istediğim :
1-) 3.6 ya nasıl sabitlerim 1.1 V yi nasıl veririm.
2-) kule tipi hava soğutucu önerilerinizi alayım.
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Sizlere zahmet
İyi forumlar.