Manipüle
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Efe Adıgüzel
- Steam
- BojGamer
- Discord
- Canlyz#3983
Merhabalar benim sadece Valorant'da olan bir sorunum var ne yaptıysam işe yaramadı. Sorunum; Valorant geç tepki veriyor mesela mağazayı yada ayarları açıcam diyelim 30 saniye kadar donuyor öyle açıyor ve oyuna girmek için tıkladığımda map yükleme ekranında kalıyor en sonundada menüye atıyor ve tekrar bastığımda oynamak için tepki vermiyor ne denediysem işe yaramadı bu pc yi yeni aldım ilk aldığımda açıyordu format attım bu sorun öyle olmaay başladı bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim çok araştırdım fakat çözüm bulamadım.
Çözüm için denediğim fakat işe yaramayan şeyler:
- Ethernet kartı driver kurdum
- Windows güncel
- Ağ ayarlarımı defalarca deişerek denedim aynı
- 3 5 Defa sil yükle yaptım
- Tekrar format attım
Çözüm Yolu Not: Riot Gamese ulaştım ve paket kayıpları ve gecikmemin olduğunu internet sağlayıcımın müşteri hizmetleriyle görüşmemi söylediler fakat diğer oyunlarda hiçbir ping sıkıntısı yaşamıyorum.
Not: Oyunumda FPS Sıkıntısı hiçbir şekilde yok, tamamen geç girme ve geç yüklenme sorunları var.
Sistem:
Asus r7 265 ekran kartı
Tek Slot 8gb DDR3 ram, (toplam 4 slotu olan bir kasa sanırım açıp bakmıştım)
Fx6300 işlemci
msi 970a-g46 ms-7693 ana kart
Rampage chill moon 2.0 sıvı soğutma
Harddisk 500gb
Çözüm için denediğim fakat işe yaramayan şeyler:
- Ethernet kartı driver kurdum
- Windows güncel
- Ağ ayarlarımı defalarca deişerek denedim aynı
- 3 5 Defa sil yükle yaptım
- Tekrar format attım
Çözüm Yolu Not: Riot Gamese ulaştım ve paket kayıpları ve gecikmemin olduğunu internet sağlayıcımın müşteri hizmetleriyle görüşmemi söylediler fakat diğer oyunlarda hiçbir ping sıkıntısı yaşamıyorum.
Not: Oyunumda FPS Sıkıntısı hiçbir şekilde yok, tamamen geç girme ve geç yüklenme sorunları var.
Sistem:
Asus r7 265 ekran kartı
Tek Slot 8gb DDR3 ram, (toplam 4 slotu olan bir kasa sanırım açıp bakmıştım)
Fx6300 işlemci
msi 970a-g46 ms-7693 ana kart
Rampage chill moon 2.0 sıvı soğutma
Harddisk 500gb