Çözüldü

Merhaba, bilgisayarımı 1 hafta önce touchpad ve termal sorunlardan dolayı garantiye göndermiştim. Servis sürecinde klavyeyi ve termal modülü değiştirmişler; ancak cihazı gönderirken son derece özenli davranmış, patpata sarıp ekstra kutu ve straforla desteklemiştim. Cihazı teslim aldığımda üst kapakta servis öncesi olmayan çizikler olduğunu fark ettim. Göndermeden önce cihazımda hiçbir çizik bulunmamasına rağmen, servis formuna "cihazda çizik var" ibaresi düşülmüş. Çizikler 3-5 santim ince çizikler muhtemelen laptopu ters çevirdiklerinde oldu bununla ilgili bir şey yapabilir miyim?
laptopu göndermeden önce fotoğrafını çektin mi servispointe mi gönderdin

Merhaba, bilgisayarımı 1 hafta önce touchpad ve termal sorunlardan dolayı garantiye göndermiştim. Servis sürecinde klavyeyi ve termal modülü değiştirmişler; ancak cihazı gönderirken son derece özenli davranmış, patpata sarıp ekstra kutu ve straforla desteklemiştim. Cihazı teslim aldığımda üst kapakta servis öncesi olmayan çizikler olduğunu fark ettim. Göndermeden önce cihazımda hiçbir çizik bulunmamasına rağmen, servis formuna "cihazda çizik var" ibaresi düşülmüş. Çizikler 3-5 santim ince çizikler muhtemelen laptopu ters çevirdiklerinde oldu bununla ilgili bir şey yapabilir miyim?
Servise göndermeden hemen önce güncel fotoğrafları yoksa çok bişey yapılabileceğini sanmıyorum kullanıcı hatası diyip başlarından savacaklar.

Teknoser, göndermeden önce fotoğraf çekmiştim, fotoğraf karanlık biraz sorun olurmu bilmiyorum o kadar önlem alıp göndermiştim sadece laptop kutusunu bantlayıp geri göndermişler.
ara söyle böyle bişey olduğunu itiraz ederlerse thh ye başvuracağını söyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,504
Son üye
Emir5422
Geri