Müşteri hizmetlerini ara onlar en doğrusunu söyler sanaHerkese hayırlı pazarlar ufak bir sorum olacaktı, kullandığım ekran kartım Asus Rog Strix 1080ti modeli 3 fanın orta fanını değiştirmek istiyorum hangi modeli almam gerekiyor biraz baktım sanırım pin değerleri oluyormuş ama bazıları 4 bazıları 5 yazıyor tam anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür eder iyi günler dilerim.
fanın bir tane pervanesi eksik o yüzden
bu tür satıcılar buldum tr de satanda varda bu pin olayını anlayamadım 5pin mi almam lazım ortadaki bozuk olunca, onu net çözmeye çalışıyorum ondan sormuştum
Buna bir bakın uygun olması muhtemel
Pin olayının detayını bende bilmiyorum çünkü genelde soketleri birbirine bağlanıyor soket, pin ve yönleri uyumlu olmalıbu tür satıcılar buldum tr de satanda varda bu pin olayını anlayamadım 5pin mi almam lazım ortadaki bozuk olunca, onu net çözmeye çalışıyorum ondan sormuştum
çok fazla bilgim yok malesef ama kartın tam modeli ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING eğer net olarak ne almam gerektiğini öğrenebilirsem çözebilirim diye düşünüyorum.dostum kartını açma şansın varsa açıp bakabilirsin kaç pin olduğuna
ben öyle yapıp satın aldım kendiminkini
ama modelden modele değişebilir bir de bilgi sahibi değilsen açma kartı