Cpu %100 oluyor ve valorant, gta 5 gibi oyunlarda aşırı fps drop yaşıyorum

Reaksiyon skoru
18
Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz
16gb Ddr3 Ram
Gt940m
Ne yaptıysam düzelmedi CPU %100 oluyor inmiyor oyun ikide bir donuyor vsync açmayı denedim ayarları yükseltmeyi denedim bazen düzelse de sorun hep devam ediyor format attım yine sorun çözülmedi nvidia denetim masasındaki ayarları yüksek kaliteye aldım düzelir gibi oldu sonra yine devam etti sanırım darboğaz sorunu var ama önceden böyle bir sorun yoktu.

16gb Ddr3 Ram
Gt940m
Ne yaptıysam düzelmedi CPU %100 oluyor inmiyor oyun ikide bir donuyor vsync açmayı denedim ayarları yükseltmeyi denedim bazen düzelse de sorun hep devam ediyor format attım yine sorun çözülmedi nvidia denetim masasındaki ayarları yüksek kaliteye aldım düzelir gibi oldu sonra yine devam etti sanırım darboğaz sorunu var ama önceden böyle bir sorun yoktu.
Sorun bir anda mı ortaya çıktı?

işlemci yetersiz olabilir bende de i7 5600u 8gb ram var 20-30fps falan vermişti valoda.

Windows + R kombinasyonu yaptıktan sonra çıkan çalıştır kısmına services.msc yaz ve "Windows Search" yazan yeri bul. Sağ tıklayıp özellikler sekmesine gel. Başlangıç türü kısmında muhtemelen Otomatik ya da Otomatik (Gecikmeli Başlatma) yazıyordur. O ayarı devre dışı yap ve bilgisayarı yeniden başlat. Windows Search ayarı özellikle hızlı bilgisayarlar için Word Office, Powerpoint gibi uygulamaları, sen tıkladığında hemen açılsın diye arkaplanda çalıştırır ve görev yöneticisinde gözükmez. Kolay gelsin

16gb Ddr3 Ram
Gt940m
Laptop marka modelini öğrenebilir miyim?
1) NVIDIA denetim masasında PhysX sekmesine tıklayıp NVIDIA ekran kartını seç.
2) Ondan sonra Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden bilgisayarı Yüksek Performans olarak ayarla.
3) Windows arama kısmına grafik ayarları yaz hocam. Girdikten sonra göz at kısmına tıklayıp oyunun ana klasöründeki .exe dosyasını ekle.

Laptop marka modelini öğrenebilir miyim?
1) NVIDIA denetim masasında PhysX sekmesine tıklayıp NVIDIA ekran kartını seç.
2) Ondan sonra Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden bilgisayarı Yüksek Performans olarak ayarla.
3) Windows arama kısmına grafik ayarları yaz hocam. Girdikten sonra göz at kısmına tıklayıp oyunun ana klasöründeki .exe dosyasını ekle.
Casner Nirvana C700
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 2 aydır bu sorunu nasıl fark etmedin aga
Virüs olabilir ama format attım dedin
Optimus Prime çağırıyorum çağrı mı cevap ver son prime @Emmree
fark ettim de öyle kullanıyodum foruma yazayım dedim bir de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows + R kombinasyonu yaptıktan sonra çıkan çalıştır kısmına services.msc yaz ve "Windows Search" yazan yeri bul. Sağ tıklayıp özellikler sekmesine gel. Başlangıç türü kısmında muhtemelen Otomatik ya da Otomatik (Gecikmeli Başlatma) yazıyordur. O ayarı devre dışı yap ve bilgisayarı yeniden başlat. Windows Search ayarı özellikle hızlı bilgisayarlar için Word Office, Powerpoint gibi uygulamaları, sen tıkladığında hemen açılsın diye arkaplanda çalıştırır ve görev yöneticisinde gözükmez. Kolay gelsin
dediğinizi yaptım hala aynı

Son düzenleme:
16gb Ddr3 Ram
Gt940m
Hocam biliyorsunki bazı virüsler PC resetlensede gitmiyor o yüzden şuna bir bakmanı istiyorum
Adım 1:Görev Yöneticisini Aç
Adım 2:Performans'a Tıkla Ve Sonra CPU'ya tıkla
1702752311738.png

Sonra buraya tıkla ve açılan yerde hiçbir uygulama açık değilken dahi çok fazla cpu yiyen bir şey varsa devre dışı bırak ve kesinlikle o virüsdür
1702752393922.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,777
Üyeler
184,497
Son üye
SerkanSarimaden
Geri