fastestmanalive
80+
Dahası
Bilgisayarı sabah 7 gibi açtım fakat 20 saattir açık gözüküyor, nedenini veya çözümünü bilen var mı?
Dördüncü güne merdiven dayamış .Alıntıyı görüntüle
Bendeki 3.5 gündür açık görünüyor
Ne acaba bu, bilen birisi yazarsa aydınlanırız.Şimdi baktım 24 saattir de benimki açık görünüyor. Bilgisayarı yeni açtım halbuki
Hocam ek güç ayarlarından hızlı başlatmayı kapatın. Hızlı başlatma pc nin daha hızlı açıılmasını sağlar. Açık olursa sıkıntı olmaz ama kapatmak istersniz benim dediğimi yapınBilgisayarı sabah 7 gibi açtım fakat 20 saattir açık gözüküyor, nedenini veya çözümünü bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam sağ olun.Hocam ek güç ayarlarından hızlı başlatmayı kapatın. Hızlı başlatma pc nin daha hızlı açıılmasını sağlar. Açık olursa sıkıntı olmaz ama kapatmak istersniz benim dediğimi yapın
Bilgisayarı kapatınca o süre sıfırlamaz. Teknik olarak bilgisayar kapalı bile olsa işlemci çalışmaya devam eder. Bilgisayarın fişini çıkarınca sıfırlanır o süre.Bilgisayarı sabah 7 gibi açtım fakat 20 saattir açık gözüküyor, nedenini veya çözümünü bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
PSU'yu kapatıyorum genellikle arkadan.Bilgisayarı kapatınca o süre sıfırlamaz. Teknik olarak bilgisayar kapalı bile olsa işlemci çalışmaya devam eder. Bilgisayarın fişini çıkarınca sıfırlanır o süre.