i5-2400 cpu kullanımı boşta bile %100

Reaksiyon skoru
0
İyi forumlar. Format sonrası win10 da görev yöneticisinde cpu kullanımı sürekli %100 gözüküyor ve saçma değerler gösteriyor. Mesela görev yöneticisi her saniye değişiyor bir %50 kullanıyor bir %30. Korsan windowstan olabilir falan dediler ama antivirüs taraması yaptım hiçbir şey algılamadı. İşlemcinin macunu sürüldü bakımı yapıldı yani onla da alakası yok. Nedenini bir türlü anlayamadım formattan önce yoktu bilgisayarcı format attı böyle oldu. Kendisine dedim olabilir eğer sorun çıkmıyosa kullan falan dedi. En kötüsü işlemci cidden %100 mü kullanılıyor bilmiyorum çünkü boşta o kadar kullansa sürekli sorun çıkardı sanırım. Bilen biri nedenini ve çözümünü söylerse çok sevinirim. Sınava hazırlanıyorum bu 2 ay sorun çıkmasın istiyorum lazım çünkü.

Ekler

• cpuz.PNG
    cpuz.PNG
    90.7 KB · Hit: 64
  • hwmonitor.PNG
    hwmonitor.PNG
    126.4 KB · Hit: 44
  • kaynak.PNG
    kaynak.PNG
    50.1 KB · Hit: 42
  • task1.PNG
    task1.PNG
    64.8 KB · Hit: 56
  • task2.PNG
    task2.PNG
    173.2 KB · Hit: 54
İyi forumlar. Format sonrası win10 da görev yöneticisinde cpu kullanımı sürekli %100 gözüküyor ve saçma değerler gösteriyor. Mesela görev yöneticisi her saniye değişiyor bir %50 kullanıyor bir %30. Korsan windowstan olabilir falan dediler ama antivirüs taraması yaptım hiçbir şey algılamadı. İşlemcinin macunu sürüldü bakımı yapıldı yani onla da alakası yok. Nedenini bir türlü anlayamadım formattan önce yoktu bilgisayarcı format attı böyle oldu. Kendisine dedim olabilir eğer sorun çıkmıyosa kullan falan dedi. En kötüsü işlemci cidden %100 mü kullanılıyor bilmiyorum çünkü boşta o kadar kullansa sürekli sorun çıkardı sanırım. Bilen biri nedenini ve çözümünü söylerse çok sevinirim. Sınava hazırlanıyorum bu 2 ay sorun çıkmasın istiyorum lazım çünkü.
Senden saklanan bir mining virüsü olabilir.
Bunu kısıtlı görev yöneticisi üzerinden göremezsin. Güvenlik konusunda açtığım konuyu incele.

Temiz win10 yüklemenizi tavsiye ederim. Mod yapacaksanız kendiniz yapın.
UAC kapatmayın.
Temiz kurulum sonrası mutlaka başka bir yerel hesap oluşturun. Yanlışlıkla yüksek düzey yönetici izni verdiğiniz veya otomatik devreye giren kodlar kolaylıkla sizi takip eder veya sistemi sömürür.

Son düzenleme:
Geri