sistem nedir ?Cpu oyunlar açıkken 95 100 den arası inmiyor ve fps drop yaşatıyor macunda yeniledim sorunu ne olabilir?
intel i7-7700 var laptop biraz eskidi ama ndivia geforce gtx 1050ti varişlemci modeli nedir ve hangi fan takılı detay lazım
edit laptopmus pardon
işlemci intel i7-7700 ekran kartı ndivia geforce gtx 1050ti 16gb ram var 1 tb ssd var bu kadarını biliyorumsistem nedir ?
yok bi abi var o yaptı ben çok anlamıyom o işlerdenbununla yenilemedin dimi .d
kullandığı macun dandik olabilir temizletmeni öneririm en son ne zaman yenileme yaptırdınız ?intel i7-7700 var laptop biraz eskidi ama ndivia geforce gtx 1050ti var
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci intel i7-7700 ekran kartı ndivia geforce gtx 1050ti 16gb ram var 1 tb ssd var bu kadarını biliyorum
yok bi abi var o yaptı ben çok anlamıyom o işlerden
bilmiyomda daha yeni yeniledim en fazla 2 ay olmuştur bide hiç öyle problemi yoktu geçen yıl filanlaptoplar ztn ısınır ama macunda dandik olabilir
windows 10Windows 11 ise normal.
en fazla 2 ay olmuşturkullandığı macun dandik olabilir temizletmeni öneririm en son ne zaman yenileme yaptırdınız ?
Hangi oyunda FPS giriyor? Her oyunda mı yoksa Online oyunlarda mı?bilmiyomda daha yeni yeniledim en fazla 2 ay olmuştur bide hiç öyle problemi yoktu geçen yıl filan
windows 10
en fazla 2 ay olmuştur
çok ısınan bir pc ise çoktan yoketmiştir macunu macun kaltesi ve sürüş şekli önemli nasıl oldugunu bilmediğim için bir aç bak içine macun oradamıbilmiyomda daha yeni yeniledim en fazla 2 ay olmuştur bide hiç öyle problemi yoktu geçen yıl filan
windows 10
en fazla 2 ay olmuştur
genelde online oyunlarda oluyor mesela fivem de araba sürerken 50 den 5 fps filan düşüyor cpu 100den filan inmiyor valoranta 100 fps gösteriyor ortada ama çok drop yiyorum cpu 100 ü salmıyorHangi oyunda FPS giriyor? Her oyunda mı yoksa Online oyunlarda mı?
HDD mi var yoksa SSD mi? Taksit taksit oldu böyle .genelde online oyunlarda oluyor mesela fivem de araba sürerken 50 den 5 fps filan düşüyor cpu 100den filan inmiyor valoranta 100 fps gösteriyor ortada ama çok drop yiyorum cpu 100 ü salmıyor