Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorunumu anlatmak istiyorum 2020 de oyun oynarken bir anda Windows 10 dan Windows 7 ye geçiş yapmak istedim geçiş yaptıktan sonra internete girilmiyordu bende Windows 10 a tekrar geçiş yapmak istedim ve bir sorunla karşılaştım bilgisayar resmen çöküyordu CPU bellek disk %100 dü ve bir uygulamaya bile girilmiyordu virüs olduğunu şüphelendim zamanında arkadaşım bana şaka virüsü atmıştı şüphelendim ve rootkit olduğunu düşündüm fakat değildi ben tam 1.5 sene boyunca bilgisayarda virüs arıyarak öğrendim fakat bir sonuç bulamadım ve 11 kere format atmıştım sonrasında sinirlenip memz yükledim ve açtım açtıktan sonra vazgeçmek istedim sonrasında görev yöneticisinden kapatmayı denedim bilgisayar kökten kapandı ve nyan cat karşıma çıkıyordu sonrasında bir USB alıp içine Windows 10 yükledim ve açabildim bilgisayarı ve 1 senemi daha verip hep uğraştım fakat bir sonuç edemedim sonrasında kendi kendime düşündük w10 dan w8.1 single laungageye geçmeye karar verdim 1 sene önce ve hâla uğraşıyorum bir şey yapamıyorum lütfen yardımcı olabilrmisiniz biliyorum çok uzun yazdım kusura bakmayın