Neler Yeni

Cpu fan en yüksek devirde dönüyor.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Eray Yılmaz
WhatsApp Image 2023-08-13 at 11.34.35.jpeg
Arkadaşlar Silverstone kr03 cpu soğutucum var lakin silent almama rağmen biostan sürekli yüksek devirde dönüyor 2000 üzerinde ve masayın üzerinde olduğundan rahatsız ediyor anakart modelim Asus b460m-k girişide doğru yere taktığımı düşünüyorum buda fotoğrafı cpu fan girişinde. Ne yaparsam yapayım en yüksek devirde yardımcı olur musunuz aynı soğutucuyu kulananlar devirin vb otomatik ayarlandığını söylüyor.

emin ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
emin ak
Alıntıyı görüntüleArkadaşlar Silverstone kr03 cpu soğutucum var lakin silent almama rağmen biostan sürekli yüksek devirde dönüyor 2000 üzerinde ve masayın üzerinde olduğundan rahatsız ediyor anakart modelim Asus b460m-k girişide doğru yere taktığımı düşünüyorum buda fotoğrafı cpu fan girişinde. Ne yaparsam yapayım en yüksek devirde yardımcı olur musunuz aynı soğutucuyu kulananlar devirin vb otomatik ayarlandığını söylüyor.
Termal macun durumu nasıl ve boştaykende bu devirde mi dönüyor?

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Eray Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macun durumu nasıl ve boştaykende bu devirde mi dönüyor?
yeni değiştirdim arctic mx4 orjinal yüksek devir olduğu için işlemci 47 derece havada bile 60 ı geçmiyor boştaykende 2000 devirin üzerinde.

emin ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
emin ak
Biossal bi sıkıntı var heralde silent moda aldığınıza emin misiniz ? Cpu fanını yönetmek için uygulamalar var youtubedan bakarak onu ayarlayabilirsiniz öyle çözülür diye düşünüyorum.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Eray Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biossal bi sıkıntı var heralde silent moda aldığınıza emin misiniz ? Cpu fanını yönetmek için uygulamalar var youtubedan bakarak onu ayarlayabilirsiniz öyle çözülür diye düşünüyorum.
eve dönünce daha fazla araştırcam hocam ama hem biostan hemse ai suite falan sillent alsamda devir düşmüyor asla.

Top Bottom