Kilidi yok hocam birazr zorlayınArkadaşlar ryzen stok fanı var cpu fan soketini sökemedim fazlada zorlamak istemiyorum kilidi filanmı var bunların
sağ sol üst alt yaparak zorlayarak biraz çıkarabiliyorsunArkadaşlar ryzen stok fanı var cpu fan soketini sökemedim fazlada zorlamak istemiyorum kilidi filanmı var bunların
arkadaş fan kablosundan bahsediyor heraldevidalı biraz bastırman gerek çok çökme kırabilirsin
Ben çıkarmıştım hocamdirekt olarak kendinize çekerek yapmaya çalışırsan çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaş fan kablosundan bahsediyor heralde
Soketini hocam fanı değıl biraz zorlaması lazımvidalı biraz bastırman gerek çok çökme kırabilirsin
bende ryzen 5 3400g vardı sistemi ayırmam gerekiyordu fanın vidalarını söktüm çekiyorum gelmiyor macunun donduğunu unutmuşum anakart yanmıştı sinirliydim çıkacaksan çık diye bi çektim işlemcinin pimini sökmeden onuda çıkarmışım allahtan amd galiba bunu düşünmüş bişey olmadı işlemciyeArkadaşlar ryzen stok fanı var cpu fan soketini sökemedim fazlada zorlamak istemiyorum kilidi filanmı var bunların
Hocam dikkat edin. CPU ile beraber çıkabiliyor bazen.Arkadaşlar ryzen stok fanı var cpu fan soketini sökemedim fazlada zorlamak istemiyorum kilidi filanmı var bunların
soketi dediğin tam olarak neresi agaNasıl işlemci fanını sökmicem soketini sökicem