Neler Yeni

Yardım cpu hala %100

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Dün konu açmıştım gelen neredeyse her şeyi yaptım ama cpu %100 ve bilgisayar eskisinden baya yavaşladı yaptıklarım: format, arka plan uygulamaları kapatma virüs taraması işlemciyi yorcak ufak şeyler bildirimleri kapamak gibi hizmetlerden microsoft şeyleri dışındakileri kapatmak vb. driverları elle kurdum son sürümleri filan ama hala cpu 100 de ve bilgisayar 1 hafta öncesinden acayip yavaşladı. sistem
i5-8265u
4gb ddr4 2666mhz ram
128gb ssd
intel uhd graphics 620
mx 110 2gb
yardım lütfen :(

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
İşlemciyi en çok ne kullanıyor? SS atabilir misiniz?

Manhunt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Furkan ARICI
kardeşim CTRL+ALT+DEL yapıp görev yöneticisi açıp orda en çok ne kullanıyor ona bak buraya ss at GryAsl arkadışımızın dedigi gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boştayken system vs. herhangi uygulamayı açınca o acayip fazla kullanıyor şuan ss atamayacağım maalesef :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim CTRL+ALT+DEL yapıp görev yöneticisi açıp orda en çok ne kullanıyor ona bak buraya ss at GryAsl arkadışımızın dedigi gibi
görev yöneticisini açınca %50 kullanıyor geri kalan system hizmet ana bilgisayarı filan kullanıyor

antivirüs açık olmasa bile system vb kullanıyor chromea bile girmekte zorlanıyorum bilgisayar açılırken donuypr vs.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,719
Üyeler
166,073
Son üye
Kushpot
Top Bottom