Neler Yeni

Yardım CPU soğutucu fanı ram yüzünden egzoz tarafına bakıyor

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab
Anakartımın modeli B650M-R soğutucu modeli ise bu ram ler ise bu ne yapmam gerek

Aykut D.

80+ Gold
Fani değecek bir model değil değerse de fanı önden söküp arkaya emiş tarafı bloğa gelcek şekilde takarsın .

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fani değecek bir model değil değerse de fanı önden söküp arkaya emiş tarafı bloğa gelcek şekilde takarsın .
Hocam tam anlayamadım nasıl fan zaten arka tarafta fotoğraf atabilsem atacağımda atılmıyor

Aykut D.

80+ Gold
Hocam tam anlayamadım nasıl fan zaten arka tarafta fotoğraf atabilsem atacağımda atılmıyor
Pardon almadınız değerimi soruyorsunuz sandım . Onun için pek yapılacak bir şey yok ramlari düşük profili ile değişecek yada Sıvı soğutma alınacak.

Bendeki durum 2x16 Kingston fury:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon almadınız değerimi soruyorsunuz sandım . Onun için pek yapılacak bir şey yok ramlari düşük profili ile değişecek yada Sıvı soğutma alınacak.

Birinin üzeri tam kapalı

Son düzenleme:

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab

Alıntıyı görüntüle

Birinin üzeri tam kapalı
Hocam bu şekilde hiç kullanılmazmı en azında sıvı soğutucu takana kadar birde ben neden fotoğraf atınca sunucuya büyük geldi diyor

Aykut D.

80+ Gold
Hocam bu şekilde hiç kullanılmazmı en azında sıvı soğutucu takana kadar birde ben neden fotoğraf atınca sunucuya büyük geldi diyor
Fani öne takmak istiyorsan fani yükseltmeniz gerek .

Aykut D.

80+ Gold
Bendeki iki bloklu pho spirit ama sendeki nasıl degidi anlamadım . Blogu ters takmış olabilirmisin onlarda Rama degememsi için borular eğimli geriye doğru .

Anakartımın modeli B650M-R soğutucu modeli ise bu ram ler ise bu ne yapmam gerek
Attığın linkteki 3. fotoğraftaki boruların eğimine dikkat ettinmi

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab
Bendeki iki bloklu pho spirit ama sendeki nasıl degidi anlamadım . Blogu ters takmış olabilirmisin onlarda Rama degememsi için borular eğimli geriye doğru .
Kral ben hiç uğraşmadım adama götürdüm adamda direkt böyle taktı bende eve gelince farkettim adam dediki bunun parçası eksik galiba ayak gibi onun üstüne oturacaktı dedi sonra neyse dedi yaptı

Aykut D.

80+ Gold
Kral ben hiç uğraşmadım adama götürdüm adamda direkt böyle taktı bende eve gelince farkettim adam dediki bunun parçası eksik galiba ayak gibi onun üstüne oturacaktı dedi sonra neyse dedi yaptı
Becerememis sanırsam.

Aykut D.

80+ Gold
Napsam başka bir bilgisayarcıya mı götürsem hocam fan egzoza bakcak şekilde kullansam hiç mi olmaz
Üfleme tarafı egzoz fana bakıyorsa problem olmaz

fotoğraf için dosyayi küçültmen gerek WhatsApp yada telegram üzerinden fotoğrafı çek .Kendi uygulamasinda çekilen fotoğraflar kaliteyi düşürüyor uygulamadan çekip galerinden seçip burdan paylaşın.

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab

fotoğraf için dosyayi küçültmen gerek WhatsApp yada telegram üzerinden fotoğrafı çek .Kendi uygulamasinda çekilen fotoğraflar kaliteyi düşürüyor uygulamadan çekip galerinden seçip burdan paylaşın.
1000012984.jpg

Teşekkürler bu arada

Hocam daha oyun oynamadan bu işler yüzünden PC tozlandı bir daha merdiven altı yapmam gidip profesyoneline yaptırmak lazım

Hocam nereye gittiniz sizden başka yardım Eden Yok 😃

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,398
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom