Hocam tam anlayamadım nasıl fan zaten arka tarafta fotoğraf atabilsem atacağımda atılmıyorFani değecek bir model değil değerse de fanı önden söküp arkaya emiş tarafı bloğa gelcek şekilde takarsın .
Pardon almadınız değerimi soruyorsunuz sandım . Onun için pek yapılacak bir şey yok ramlari düşük profili ile değişecek yada Sıvı soğutma alınacak.Hocam tam anlayamadım nasıl fan zaten arka tarafta fotoğraf atabilsem atacağımda atılmıyor
Birinin üzeri tam kapalıPardon almadınız değerimi soruyorsunuz sandım . Onun için pek yapılacak bir şey yok ramlari düşük profili ile değişecek yada Sıvı soğutma alınacak.
Bendeki durum 2x16 Kingston fury:
Hocam bu şekilde hiç kullanılmazmı en azında sıvı soğutucu takana kadar birde ben neden fotoğraf atınca sunucuya büyük geldi diyorPardon almadınız değerimi soruyorsunuz sandım . Onun için pek yapılacak bir şey yok ramlari düşük profili ile değişecek yada Sıvı soğutma alınacak.
Bendeki durum 2x16 Kingston fury:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birinin üzeri tam kapalı
Fani öne takmak istiyorsan fani yükseltmeniz gerek .Hocam bu şekilde hiç kullanılmazmı en azında sıvı soğutucu takana kadar birde ben neden fotoğraf atınca sunucuya büyük geldi diyor
Fan şuan egzoza doğru bakıyor hava sirkülasyonundan soruyorum görüntüyle işim yok hava sirkülasyonu açısındanFani öne takmak istiyorsan fani yükseltmeniz gerek .
Bendeki iki bloklu pho spirit ama sendeki nasıl degidi anlamadım . Blogu ters takmış olabilirmisin onlarda Rama degememsi için borular eğimli geriye doğru .Hocam bu şekilde hiç kullanılmazmı en azında sıvı soğutucu takana kadar birde ben neden fotoğraf atınca sunucuya büyük geldi diyor
Attığın linkteki 3. fotoğraftaki boruların eğimine dikkat ettinmi
Kral ben hiç uğraşmadım adama götürdüm adamda direkt böyle taktı bende eve gelince farkettim adam dediki bunun parçası eksik galiba ayak gibi onun üstüne oturacaktı dedi sonra neyse dedi yaptıBendeki iki bloklu pho spirit ama sendeki nasıl degidi anlamadım . Blogu ters takmış olabilirmisin onlarda Rama degememsi için borular eğimli geriye doğru .
Becerememis sanırsam.Kral ben hiç uğraşmadım adama götürdüm adamda direkt böyle taktı bende eve gelince farkettim adam dediki bunun parçası eksik galiba ayak gibi onun üstüne oturacaktı dedi sonra neyse dedi yaptı
Napsam başka bir bilgisayarcıya mı götürsem hocam fan egzoza bakcak şekilde kullansam hiç mi olmazBecerememis sanırsam.
Üfleme tarafı egzoz fana bakıyorsa problem olmazNapsam başka bir bilgisayarcıya mı götürsem hocam fan egzoza bakcak şekilde kullansam hiç mi olmaz
Üfleme tarafı egzoz fana bakıyorsa problem olmaz
fotoğraf için dosyayi küçültmen gerek WhatsApp yada telegram üzerinden fotoğrafı çek .Kendi uygulamasinda çekilen fotoğraflar kaliteyi düşürüyor uygulamadan çekip galerinden seçip burdan paylaşın.
Hocam nereye gittiniz sizden başka yardım Eden YokÜfleme tarafı egzoz fana bakıyorsa problem olmaz
fotoğraf için dosyayi küçültmen gerek WhatsApp yada telegram üzerinden fotoğrafı çek .Kendi uygulamasinda çekilen fotoğraflar kaliteyi düşürüyor uygulamadan çekip galerinden seçip burdan paylaşın.