tam 4Gpu sıcak çalışıyor kaç yıllık acaba
GPU termal macun değişimi gelmiş.tam 4
kendim yapmam değil mi herhangi bir bilgisayarcıya götürmem lazım. bi de ne kadar tutar ortalamaGPU termal macun değişimi gelmiş.
İşlemci ise normal.
Macun önerebilirim, yapabilirsiniz basit bir işlem, yardımcı oluruz isterseniz buradan.kendim yapmam değil mi herhangi bir bilgisayarcıya götürmem lazım. bi de ne kadar tutar ortalama
pek anlamıyorum şimdi ekran kartını çıkarmak sökmek falan yanlış yapmak istemem bilgisayarcıya götürmem daha makbul olur macun önerisin alabilirimMacun önerebilirim, yapabilirsiniz basit bir işlem, yardımcı oluruz isterseniz buradan.
bunu sadece ekran kartına mı sürüyorsun işlemciye de sürülüyor mu?Macunu da siz alırsanız macun değişen elemana Max 50 lira verin.
Bu arada kesinlikle ve kesinlikle siz yanındayken bu işlemi yapsın ek olarak aldığınız macunu kullandıktan sonra geri alınız 10 kere rahat sürülür bu macun. Bu arada işlemci macununu da değiştirin gitmişken.
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.comMesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat daha fazla isteyebilir piyasası şehirden şehre değişebilir gerçi. Kasa içi temizlik de yaptırın tozunu falan alsın
İşlemciye de sürülüyor.bunu sadece ekran kartına mı sürüyorsun işlemciye de sürülüyor mu?