Tam anlayamadım. Sporcu kızdan yükledim oyunu, öyle bir bilgi göremedim.crack hazır gelmeiş olaiblr bi dosya vardır o dosyanın içindekileri oyununun bulunduğu dosyanın içine atman gerkeiyor olabilir.
yönetici olarak çalıştır yazmış sporcu kiz adminiTam anlayamadım. Sporcu kızdan yükledim oyunu, öyle bir bilgi göremedim.
Launcher gerektirmez, oyuna crack uygulamanı istiyor muydu? Genelde crack uygulamadıysan bu şekilde hata alırsın.Malum siteden indirdiğim GTA 5 exe dosyasına tıklayınca Please run GTA 5 using Rockstar Games Launcher error veriyor. Crack oyunda Launcher gerekiyor mu?
Aynı hatayı veriyor.yönetici olarak çalıştır yazmış sporcu kiz admini
Dediğim siteden direkt crack indirdim. Ekstra ne uygulamam gerektiğini göremedim.Launcher gerektirmez, oyuna crack uygulamanı istiyor muydu? Genelde crack uygulamadıysan bu şekilde hata alırsın.
Kurarken anti virüsü kapattın mı? Antivirüs crack dosyalarını virüs olarak algılayabiliyor, birde oyunu hangi exe dosyası üzerinden açıyorsun? Oyunun içinde birden fazla exe dosyası var olması gerek onları tek tek dene başka bir exeden açmaya çalış.Aynı hatayı veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim siteden direkt crack indirdim. Ekstra ne uygulamam gerektiğini göremedim.
Evet kapalıydı, içinde 3 tane farklı .exe dosyası vardı. Hepsini denedim GTAVlauncher.exe rockstar games bulunamıyor hatası veriyor. GTA5.exe ise Couldn't start the game hatası veriyor. Kısayol exe ise ilk yazdığımı vermekte.Kurarken anti virüsü kapattın mı? Antivirüs crack dosyalarını virüs olarak algılayabiliyor, birde oyunu hangi exe dosyası üzerinden açıyorsun? Oyunun içinde birden fazla exe dosyası var olması gerek onları tek tek dene başka bir exeden açmaya çalış.