Crack oyun indirdim ve....

bayeggex

80+
Reaksiyon skoru
50
Dün crack oyun indirdim ve şahsen korktum virüs bulaştimi telaşina girdim. İndirmeden önce torrent dosyasini tarratim kaspersky antivirüs programina bir sorun olmadiği söyledi, oyunun setup ve setup datalarini (tüm klasörünü) tarattim bir sorun yok dedi ardindan oyunu oynadim, oyunun dosyalarini taratim bir şey demedi. Yani bir problem var mi yokmu bilemiyorum yardim edermisiniz bu konuda

Antivirüs programı: kaspersky Total Security (lisansli)
Crack programinin sahibi : fitgirl

Abi bilemeyiz ama kaspersky yok diyorsa büyük ihtimal yoktur :)
Bu siteden de bi kontrol et istersen

FitGirl iyidir sorun olmaz defenderdan tam tarama yap

Dün crack oyun indirdim ve şahsen korktum virüs bulaştimi telaşina girdim. İndirmeden önce torrent dosyasini tarratim kaspersky antivirüs programina bir sorun olmadiği söyledi, oyunun setup ve setup datalarini (tüm klasörünü) tarattim bir sorun yok dedi ardindan oyunu oynadim, oyunun dosyalarini taratim bir şey demedi. Yani bir problem var mi yokmu bilemiyorum yardim edermisiniz bu konuda

FitGirl adamdır ondan bir şey olmaz. Tabii doğru siteden indirdiysen.
Cracklerin hiçbiri bedava yapılmaz eğer bir şey bedavaysa ürün sizsiniz.

FitGirl'den zarar gelmez.

fitgirlden virüs kapmazsın hatta direkt korsan oyundan virüs kapmazsın 10 yıldır korsan oyun indiriyorum bi kere virüs sokmadım bilgisayara

Cracklerin hiçbiri bedava yapılmaz eğer bir şey bedavaysa ürün sizsiniz.
Boş yapmayınız.
Konuyu inceleyin ve yorumunuz üzerine tekrar düşünün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,538
Üyeler
187,205
Son üye
Revil
Geri