Var tabikideVideo editlemek, animasyon yapmak, fotoğraf düzenlemek için adobe uygulamalarını kullanmak istiyorum ama pahalı olduklarından kullanamıyorum. Acaba nasıl kullanabilirim? Crackleri var mı?
Ama ilk kez başlayacaksan adobe programlarından başlamanı önermemVar tabikide
crack e kesinlikle karşıyız forumca sizde girmeyin o konularaVideo editlemek, animasyon yapmak, fotoğraf düzenlemek için adobe uygulamalarını kullanmak istiyorum ama pahalı olduklarından kullanamıyorum. Acaba nasıl kullanabilirim? Crackleri var mı?
Dikkatli indirilirse bir sorun olmuyor yıllardır kullanıyorum.crack e kesinlikle karşıyız forumca sizde girmeyin o konulara
indirdikten bir gün sonra 'pc me virüs girdi nasıl temizlerim' diye konu açacağınız için hiç uğramayn
kardeşim olsun olmasın ben karşıyım crack e emek hırsızlığının sanal haliVar. Ben camtasia crack yaptım miss
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dikkatli indirilirse bir sorun olmuyor yıllardır kullanıyorum.
Var. Ben camtasia crack yaptım miss
Dikkatli indirilirse bir sorun olmuyor yıllardır kullanıyorum.
Evet crack'leri var.
kardeşim olsun olmasın ben karşıyım crack e emek hırsızlığının sanal hali
bütçen yoksa kullanmayacaksın kardeşimNasıl yaparım? Bende crack kullanmak istemem ama bütçem yok
Para yok ne yapalım... Ayrıca bende sanal birşeye gerçek para vermeye karşıyım.kardeşim olsun olmasın ben karşıyım crack e emek hırsızlığının sanal hali
Ben crack yapmıştım ps ye virüste bulaşmadı doğru düzgün yaparsa hiçbir şey olmazcrack e kesinlikle karşıyız forumca sizde girmeyin o konulara
indirdikten bir gün sonra 'pc me virüs girdi nasıl temizlerim' diye konu açacağınız için hiç uğramayn
tamam karşı ol veremiyorsan kullanmaycaksın bu kadar basit.Para yok ne yapalım... Ayrıca bende sanal birşeye gerçek para vermeye karşıyım.
Ben crack yapmıştım ps ye virüste bulaşmadı doğru düzgün yaparsa hiçbir şey olmaz