- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya kızmayın adama adam doğru söylüyor.
Sana sormuyoruz zaten, adam sormuş sadece bu seni gram ilgilendirmez.
Sana sormuyoruz zaten, adam sormuş sadece bu seni gram ilgilendirmez.
Boş yapıyorsunuz. her şey para değildir. Ayrıca yaşa göre yargılamayın mesela benim dayım @turkokan o bile korsan kullanıyor çünkü para olmadığı için mecburuz.yalnız büyük küçük yazman yaşın 15 falan galiba emek hırsızlığına devam ayrıca saçma falanda değil nasıl paran olmadığında düzgün yemek alamıyorsan paran yoksada (GENEL İHTİYAÇ olmayan şeyler SU YEMEK gibi olmayan şeyler için böyle bişey yapmak asıl saçma olan bu) almıyacaksn
diğer konulara baktığımda herkes karşı şimdi ben karşı olunca linç mi yiyorum xdSana sormuyoruz zaten, adam sormuş sadece bu seni gram ilgilendirmez.
Photoshop için cs5 kullanabilirsiniz (onu da rahat kullanamayabilirsiniz.) Düzenleme işlerine hiç girmeyin o sistemle hiç olmaz4gb ram 512mb gpu işlemci 2.5ghz (?)
tamam kanka uzatmaya gerek yok siz bilirsiniz.Boş yapıyorsunuz. her şey para değildir. Ayrıca yaşa göre yargılamayın mesela benim dayı @turkokan o bile korsan kullanıyor çünkü para olmadığı için mecburuz.
Benim karşı olduğumu kim söyledi?diğer konulara baktığımda herkes karşı şimdi ben karşı olunca linç mi yiyorum xd
Karşı olmak başka şey, link atmak başka şey. Link atmak yasak. Karşı çıkmak ise saçmalıktan öte bir şey değil, karşı çıkarsın ancak konuyu amacından saptırmayarak.diğer konulara baktığımda herkes karşı şimdi ben karşı olunca linç mi yiyorum xd
Doğrusunu yanlışını bilemem, konu sahibinin sorusuyla alakasız.Ya kızmayın adama adam doğru söylüyor.
sana demedim zaten genel olarak söyledim .D?Benim karşı olduğumu kim söyledi?
Yine de denemek istiyorum hep içimde kalıyor ya olursa falan diye en azından gözümle görsem olmadığını içim rahatlarPhotoshop için cs5 kullanabilirsiniz (onu da rahat kullanamayabilirsiniz.) Düzenleme işlerine hiç girmeyin o sistemle hiç olmaz
hayır konu sahibinin sorusuyla alakasız değil konu crack bir uygulama bende bunun yanlış olduğunu ona İNSANLIKLA söyledim sizde gelip linç ettiniz ayrıca crack indirdikten sonra olanları sende bende diğer arkadaşlarda biliyor güvelinir olsn olmasın her türlü zararlıKarşı olmak başka şey, link atmak başka şey. Link atmak yasak. Karşı çıkmak ise saçmalıktan öte bir şey değil, karşı çıkarsın ancak konuyu amacından saptırmayarak.
Doğrusunu yanlışını bilemem, konu sahibinin sorusuyla alakasız.
Edit programlarına hiç bulaşmayın kuramada bile sorun yaşatır photoshopun en eski versiyonu hala varsa indirebilirsiniz ama virüs kaynıyordur bence hiç bulaşmayınYine de denemek istiyorum hep içimde kalıyor ya olursa falan diye en azından gözümle görsem olmadığını içim rahatlar
bro ben asla sahip olamıycağım birşeye eğer bu uygulamalar üzerinde yüksek gelirler elde etmiyorsam her ay sürekli para ödemeyi saçma buluyorumdiğer konulara baktığımda herkes karşı şimdi ben karşı olunca linç mi yiyorum xd