Neler Yeni

Crackli eski gta 5 imin üstüne orijinal gta 5 indirirsem bir şey olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yağız Efe Güllü
Arkadaşlar 1-2 ay önce ben torrent olarak Gta 5 i indirdim. Daha sonra yaz indirimlerinde Epic Games Gta 5 i 93 TL yaptı ve benimde 60 tl lik kuponum vardı.Oyun 33 tl gibi iyi bi fiyata geldiği için oyunu satın aldım. Şunu diyebilirsiniz crackli yi sil öyle indir. Crakliyi silmememin nedeni Epic Games gta 5 im yüklenirken sıkılmayayım diye silmiyorum.Pc m de bu crackli oyun varken Epic Games orijinal Gta 5 i indirirsem herhangi bir açılmama veya online a girememe durumu olur mu (bu arada crackli açılmasada olur önemli değil önemli olan orijinal Gta 5) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Atyxah

80+ Silver
Arkadaşlar 1-2 ay önce ben torrent olarak Gta 5 i indirdim. Daha sonra yaz indirimlerinde Epic Games Gta 5 i 93 TL yaptı ve benimde 60 TL lik kuponum vardı.Oyun 33 TL gibi iyi bi fiyata geldiği için oyunu satın aldım. Şunu diyebilirsiniz crackli yi sil öyle indir. Crakliyi silmememin nedeni Epic Games gta 5 im yüklenirken sıkılmayayım diye silmiyorum.Pc m de bu crackli oyun varken Epic Games orijinal Gta 5 i indirirsem herhangi bir açılmama veya online a girememe durumu olur mu (bu arada crackli açılmasada olur önemli değil önemli olan orijinal Gta 5) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Olan dosyaları silmesin dersen crack olandoayalar kalır eğer silse dersek zaten gta yı tamamen siliyor

Bence sil sabaha kadar yüklensin

Sonra bide hatalarla uğraşıp sil yükle yapma

bilgi değil belki yanlıştır benim düşüncem

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Hata verebilir boşuna uğraşırsın. Bence sil direkt orjinali yükle

01adanalı

80+ Silver
Arkadaşlar 1-2 ay önce ben torrent olarak Gta 5 i indirdim. Daha sonra yaz indirimlerinde Epic Games Gta 5 i 93 TL yaptı ve benimde 60 TL lik kuponum vardı.Oyun 33 TL gibi iyi bi fiyata geldiği için oyunu satın aldım. Şunu diyebilirsiniz crackli yi sil öyle indir. Crakliyi silmememin nedeni Epic Games gta 5 im yüklenirken sıkılmayayım diye silmiyorum.Pc m de bu crackli oyun varken Epic Games orijinal Gta 5 i indirirsem herhangi bir açılmama veya online a girememe durumu olur mu (bu arada crackli açılmasada olur önemli değil önemli olan orijinal Gta 5) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Hata verebilir çok yüksek ihtimal sil bence GTA 5i öyle indir .

Top Bottom