Neler Yeni

Crackli uygulama kurmayın!

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şimdi burda indirmeyin diyen coğu kişi crackli oyun indiriyor yalan soylemesinler bende indiriyorum mesela oyuna verecek para olmayinca yapacak sey yok
küçükken kralını indirmişimdir zaten hiç indirmedim diyen ya aşırı zengindir yada yalancıdır ama tanıdıklarım var adam 9tl lik oyunu crack indiriyo param yok napiyim diyo ama malbora içiyor :D çelişkiye gel

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
git de zula oyna epic games beles oyun veriyor
Sevmiyorum belki her oyununu indirmemeye çalışıyorum zaten bi cyberpunk var zaten crack yapacak bisey yok kızgın atacağına 2117795668 bak papara iban para at para :)

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
ben kuracak varsa uyarmak amaçlı düzgün konuşursan daha iyi olur
cümlemde herhangi bir argo küfür hakaret içeren bir kelime veya sözcük yok
insanları uyarman bi anlam ifade etmiyor kimse sen dedin diye vazgeçecek değil

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Beyler şimdi bir şey sorucam crack indirmek tabii ki istemeyiz hadi oyunu geçtim microsoft office kullanıcam 1200 tl ben bu parayı nasıl odeyeyim mecbur crack e yoneliyoruz ondan sonra turlu turlu seyler daha 3 hafta once crack oyun indirdim diye tırsıp pc formatladım şimdide offici crackli kullandıgım aklıma geldi yarın bidaha format atıcam sonra :D

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Beyler şimdi bir şey sorucam crack indirmek tabii ki istemeyiz hadi oyunu geçtim microsoft office kullanıcam 1200 TL ben bu parayı nasıl odeyeyim mecbur crack e yoneliyoruz ondan sonra turlu turlu seyler daha 3 hafta once crack oyun indirdim diye tırsıp PC formatladım şimdide offici crackli kullandıgım aklıma geldi yarın bidaha format atıcam sonra :D
Crack kullanmak zorunda değilsin. Ücretsiz alternatiflere yönel.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,333
Üyeler
166,359
Son üye