- Konu Sahibi Konu Sahibi
git de zula oyna epic games beles oyun veriyorŞimdi burda indirmeyin diyen coğu kişi crackli oyun indiriyor yalan soylemesinler bende indiriyorum mesela oyuna verecek para olmayinca yapacak sey yok
git de zula oyna epic games beles oyun veriyorŞimdi burda indirmeyin diyen coğu kişi crackli oyun indiriyor yalan soylemesinler bende indiriyorum mesela oyuna verecek para olmayinca yapacak sey yok
küçükken kralını indirmişimdir zaten hiç indirmedim diyen ya aşırı zengindir yada yalancıdır ama tanıdıklarım var adam 9tl lik oyunu crack indiriyo param yok napiyim diyo ama malbora içiyor çelişkiye gelŞimdi burda indirmeyin diyen coğu kişi crackli oyun indiriyor yalan soylemesinler bende indiriyorum mesela oyuna verecek para olmayinca yapacak sey yok
Sevmiyorum belki her oyununu indirmemeye çalışıyorum zaten bi cyberpunk var zaten crack yapacak bisey yok kızgın atacağına 2117795668 bak papara iban para at paragit de zula oyna epic games beles oyun veriyor
cümlemde herhangi bir argo küfür hakaret içeren bir kelime veya sözcük yokben kuracak varsa uyarmak amaçlı düzgün konuşursan daha iyi olur
İndirmiyorum, yalan söyleyen yok.Şimdi burda indirmeyin diyen coğu kişi crackli oyun indiriyor yalan soylemesinler bende indiriyorum mesela oyuna verecek para olmayinca yapacak sey yok
bi kere sen düzgün konuşmalısın emir kipi kullanıyosungit de zula oyna epic games beles oyun veriyor
Anti-virüsü de crack indirenler var.bilerek bile yapanlar var ben herşeyi yaparım antivirüs korur diyenler var
Tlauncherİndirmiyorum, yalan söyleyen yok.
Crack kullanmak zorunda değilsin. Ücretsiz alternatiflere yönel.Beyler şimdi bir şey sorucam crack indirmek tabii ki istemeyiz hadi oyunu geçtim microsoft office kullanıcam 1200 TL ben bu parayı nasıl odeyeyim mecbur crack e yoneliyoruz ondan sonra turlu turlu seyler daha 3 hafta once crack oyun indirdim diye tırsıp PC formatladım şimdide offici crackli kullandıgım aklıma geldi yarın bidaha format atıcam sonra
Hocam 30 gün ücretsiz veriyor, süresi bitince napmalıyım?Crack kullanmak zorunda değilsin. Ücretsiz alternatiflere yönel.
Hayır, Tamamen ücretsiz sürümler var.Hocam 30 gün ücretsiz veriyor, süresi bitince napmalıyım?