Neler Yeni

Crackli windows peşimi ASLA BIRAKMIYOR. Format çözüm olmuyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ÖzgeXONCE
Yeni sistem toplamıştım ve 8 aydır çeşitli sorunlar yaşıyorum bunların da konusunu açmıştım.

Windows etkinleştirmek için crakli bir etkinleştirici kullandım. Format atsam bile internete bağlandığımda hemen windows etkinleştiriliyordu. Orjinal bir windows almadım. Paralı crackde kullanmadım. Düz ücretsiz crack yaptım. Anakarta gömülme gibi durum varmış araştırdım öyle diyorlar ama anakart değişikliği yaptım yine windows kendiliğinden etkinleşiyordu. Acaba sorun nedir?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Yeni sistem toplamıştım ve 8 aydır çeşitli sorunlar yaşıyorum bunların da konusunu açmıştım.

Windows etkinleştirmek için crakli bir etkinleştirici kullandım. Format atsam bile internete bağlandığımda hemen windows etkinleştiriliyordu. Orjinal bir windows almadım. Paralı crackde kullanmadım. Düz ücretsiz crack yaptım. Anakarta gömülme gibi durum varmış araştırdım öyle diyorlar ama anakart değişikliği yaptım yine windows kendiliğinden etkinleşiyordu. Acaba sorun nedir?
Anakarta gömülmesi kötü bir şey değil

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Microsoft üzerinden Windows kurulumu yaptınız mı ?
Yoksa sadece Korsan mu kurdunuz Windowsları

Lotototo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berk Karademir
Ah be kardeşim yeni sistemde Windows'u cracklemeye nasıl kıyabiliyorsun retail keyler var 15-20 TL'ye bile bulunuyor.😅

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Lotototo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berk Karademir
Ben CMD'yi de geçtim çok ucuza key alınabilir 😁

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Crackli Windows nasıl bir sorun teşkil ediyor? Bir sorun çıkarmaması lazım.
hocam crack dosyaları genelde casus yazılım içerebiliyor ya da sadece bios flashla geri alınabilen içerikler ekleme hakkını kabul etmiş oluyorlar arkadaşlar ama cmd den yapsalar hiçbi sorun kalmayacak üşendiklerinden dolayı bios ayarlarını değiştirmesi için 3. parti yazılıma yetki veriyorlar bildiğimiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben CMD'yi de geçtim çok ucuza key alınabilir 😁
yani bu da doğru neden 3. parti bi yazılım kullanırsın ki dostum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
hocam crack dosyaları genelde casus yazılım içerebiliyor ya da sadece bios flashla geri alınabilen içerikler ekleme hakkını kabul etmiş oluyorlar arkadaşlar ama cmd den yapsalar hiçbi sorun kalmayacak üşendiklerinden dolayı bios ayarlarını değiştirmesi için 3. parti yazılıma yetki veriyorlar bildiğimiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani bu da doğru neden 3. parti bi yazılım kullanırsın ki dostum
Orasını biliyorum ancak temiz kurulum yaptıktan sonra bir sorun teşkil etmemesi lazım.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
dostum çözümü anlatıyprum muhtemelen bu halletcek sorununu şimdi anakartın üstünde bi tuş olması lazım siyah renkli genelde bios pilinin yakınlarında biyerde olur o tuşe 3 ya da 5 sn boyunca basılı tut ama içindeki bilgilerini yedeklemende fayda var düzelir muhtemelen windowsu da silip tekrar yükleyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
Yeni bir key alıyorsun ondan sonra cmd'yi açıp slmgr /ipk 25 haneli kodu yazıyorsun hooop sorun çözüldü ben de yeni anakart değişimi yaptım başka türlü olmuyor :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom