Neler Yeni

Crackli windows peşimi ASLA BIRAKMIYOR. Format çözüm olmuyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Orasını biliyorum ancak temiz kurulum yaptıktan sonra bir sorun teşkil etmemesi lazım.
hocam bunu şey gibi düşünün temiz kurulumda bazı dosyaları windowsun saklama hakkı bulunuyor ki sakladığı dosyalarda oluyor bazen o dosyalar gibi buna da yetki veriyor arkadaşlar ve biosa reset atana kadarda düzelmiyor o da resette düzelirse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni bir key alıyorsun ondan sonra cmd'yi açıp slmgr /ipk 25 haneli kodu yazıyorsun hooop sorun çözüldü ben de yeni anakart değişimi yaptım başka türlü olmuyor :)
dediğim şeyden sonra muhtemelen düzelecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ÖzgeXONCE
dostum çözümü anlatıyprum muhtemelen bu halletcek sorununu şimdi anakartın üstünde bi tuş olması lazım siyah renkli genelde bios pilinin yakınlarında biyerde olur o tuşe 3 ya da 5 sn boyunca basılı tut ama içindeki bilgilerini yedeklemende fayda var düzelir muhtemelen windowsu da silip tekrar yükleyebilirsin
Çok sağ olun teşekkür ederim gerçekten sorunum böyle çözülecek mi? Anakartımın üzerinde bulamadım o düğmeyi. Anakartım B450M-K örnek foto atarak gösterirseniz çok dua ederim size

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Çok sağ olun teşekkür ederim gerçekten sorunum böyle çözülecek mi? Anakartımın üzerinde bulamadım o düğmeyi. Anakartım B450M-K örnek foto atarak gösterirseniz çok dua ederim size
hocam bi bakayım bazı anakartlarda bulunmuyor bios arayüzü üzerinden yapılıyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
hocam bunu şey gibi düşünün temiz kurulumda bazı dosyaları windowsun saklama hakkı bulunuyor ki sakladığı dosyalarda oluyor bazen o dosyalar gibi buna da yetki veriyor arkadaşlar ve biosa reset atana kadarda düzelmiyor o da resette düzelirse

Oraya kadar etkilediğini bilmiyordum açıkçası. Windows'un saklama alanı genelde gerekli sürücüler için ayrılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ÖzgeXONCE

Oha cidden dediğiniz şey doğru o zaman benim bu sistemimin sorunlar yaşamasının sebebi buymuş. O ünlü konum vardı dolaylı yoldan bu sorunu da siz çözmüş olacaksınız. Lütfen yardım edin bilioyrsanız çözelim bu sorunu bu gece

hocam bi bakayım bazı anakartlarda bulunmuyor bios arayüzü üzerinden yapılıyor
Ama ben anakart değişikliği de yaptım sorunun çözülmediğini söylemiştim. Acaba işlemciye gömmüş olabilir mi? O dediğinizi yaptıktan sonra işlemcinin içindekini de kaldırır mı?

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük

burda detaylı bi şekilde anlatımı var dostum burdan yapabilirsin

Oraya kadar etkilediğini bilmiyordum açıkçası. Windows'un saklama alanı genelde gerekli sürücüler için ayrılıyor.
hocam orası öyle fakat biosu bile yazma hakkına sahip maalesef bu tip yazılımlar pardus tarzı tamamen açık kaynak lisanslı işletim sistemi yüklediğiniz bir bilgisayarda mesela böyle bir şey olmaz ama windows tamamıyla açık kaynak lisanslı bir yazılım değil bundan dolayı bu tip olayları var

Oha cidden dediğiniz şey doğru o zaman benim bu sistemimin sorunlar yaşamasının sebebi buymuş. O ünlü konum vardı dolaylı yoldan bu sorunu da siz çözmüş olacaksınız. Lütfen yardım edin bilioyrsanız çözelim bu sorunu bu gece

Ama ben anakart değişikliği de yaptım sorunun çözülmediğini söylemiştim. Acaba işlemciye gömmüş olabilir mi? O dediğinizi yaptıktan sonra işlemcinin içindekini de kaldırır mı?
hocam işlemcinin depolama alanını kullanabileceğini sanmıyorum ama muhtemelen çözülecektir bu şekilde çünkü bu işlem zatem komple alt yapı işletim sistemi olan biosu silip tekrardan yükleyecektir

Calwssia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bulut Çağıl
Ben 2 3 ayda bi format atıyorum crack ilede windowsu etkileştirmiştim format attıktan sonra hep windowsu etkinleştir yazıyordu ama temiz kurulum yapıyorum tüm herşeyi biçimlendirip siliyorum sonra diski seçip kuruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ÖzgeXONCE

burda detaylı bi şekilde anlatımı var dostum burdan yapabilirsin

hocam orası öyle fakat biosu bile yazma hakkına sahip maalesef bu tip yazılımlar pardus tarzı tamamen açık kaynak lisanslı işletim sistemi yüklediğiniz bir bilgisayarda mesela böyle bir şey olmaz ama windows tamamıyla açık kaynak lisanslı bir yazılım değil bundan dolayı bu tip olayları var

hocam işlemcinin depolama alanını kullanabileceğini sanmıyorum ama muhtemelen çözülecektir bu şekilde çünkü bu işlem zatem komple alt yapı işletim sistemi olan biosu silip tekrardan yükleyecektir
Hocam sizin tavsiyeniz bios ayalarını defult ayalarına getirmek için bir tavsiye miydi? Denedim dediğinizi windows etkinleştirme yazısı hala yazıyor. Bu dediğiniz bios ayarlarını defult ayarlarına getirme sürecinden sonra sıfırdan formatlama çok yaptım. Düzelme olmadı

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Hocam sizin tavsiyeniz bios ayalarını defult ayalarına getirmek için bir tavsiye miydi? Denedim dediğinizi windows etkinleştirme yazısı hala yazıyor. Bu dediğiniz bios ayarlarını defult ayarlarına getirme sürecinden sonra sıfırdan formatlama çok yaptım. Düzelme olmadı
hocam anakart açıkta mı ne ara söküp yaptınız 😀 tuş yoktu demiştiniz diye hatırlıyorum

default ayarlara getirmek için değil komple biosu tekrardan düzenliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ÖzgeXONCE
hocam anakart açıkta mı ne ara söküp yaptınız 😀 tuş yoktu demiştiniz diye hatırlıyorum

default ayarlara getirmek için değil komple biosu tekrardan düzenliyor
Anakartın düğmesine basmadın. Daha önceden denedğim yöntemler bios pili çıkartma bios içinde biosu sıfırlamaydı. Sorun düzelmemişti o attığınız sitede ki yapılan yöntemler aynı yola çıkmıyor mu? Ben mi yanlış anlıyorum

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Anakartın düğmesine basmadın. Daha önceden denedğim yöntemler bios pili çıkartma bios içinde biosu sıfırlamaydı. Sorun düzelmemişti o attığınız sitede ki yapılan yöntemler aynı yola çıkmıyor mu? Ben mi yanlış anlıyorum
yok hocam o yaptığınız işlem flash bios olarak geçer tekrar sıfırdan biosu yükler yani sistemi çökertip tekrar kuruyormuş gibi düşünebilirsiniz bir nevi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom