baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Ben yine zamzung alırdımKingston A2000 ; selamün aleyküm gençler
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Ben yine zamzung alırdımKingston A2000 ; selamün aleyküm gençler
Tamam ben de net bir şekilde karşılaştırmaya bile gerek yok, 860 EVO daha iyi demek istedim. Yanlış ifade ettiysem kusura bakma.Konuyu bilmemem hangisinin daha iyi olduğunu bilmediğim için sormuş oldum bu soruyu ben zaten samsung un iyi oldugunu bilsem sorar mıyım sence ?
Ben aldım valla Kingston a2000 inş pişman etmez sistemi tam toplamadığım için bilmiyorumBen yine zamzung alırdım![]()
Önemli değil kankam canın sağolsunTamam ben de net bir şekilde karşılaştırmaya bile gerek yok, 860 EVO daha iyi demek istedim. Yanlış ifade ettiysem kusura bakma.
Sorun yaşayacağının garantisi yok, bu SSD'yi gayet memnun bir şekilde kullanan kişiler de var.bx500 kronik sorunlu kesinlikle alma 5-6 ayda haşatı çıkar kullanamazsın kesinlikle samsung
neden risk alsınki çok çok büyük ihtimal sorun yaşayacağı ssd ye neden para versinSorun yaşayacağının garantisi yok, bu SSD'yi gayet memnun bir şekilde kullanan kişiler de var.
neden risk alsınki çok çok büyük ihtimal sorun yaşayacağı ssd ye neden para versin
Cümlemde BX500'ün alınabileceğine dair bir şey göremiyorum.Sorun yaşayacağının garantisi yok, bu SSD'yi gayet memnun bir şekilde kullanan kişiler de var.