Samsung 250 GB olarak 350TL civarına bulunabiliyor.O kadar bütçem olmadığı için 260TL civarına 240 GB Crucial BX500 almaya karar verdim.Sizin de tavsiyeleriniz önemli crucial iyi bir tercih midir?
Bazıları hızı 6 MB/S'ye kadar düşüyor demiş ve ısıdan çok etkileniyormuş. Bence Corsair'e bak.Samsung 250 GB olarak 350TL civarına bulunabiliyor.O kadar bütçem olmadığı için 260TL civarına 240 GB Crucial BX500 almaya karar verdim.Sizin de tavsiyeleriniz önemli crucial iyi bir tercih midir?
Değerli görüşün işin teşekkür ederim ?Değil kankam. ssd alanın samsung ve toshibadan başka rakip tanınam . 90 tl daha biriktir git samsung al. Hayırlı olsun şimdiden.
Aynen kankamDeğerli görüşün işin teşekkür ederim ?
Kendimi biraz kısarak samsung alabilirim sanırım.Malum virüs muhabbetinden sosyallik de yok zaten.
Pahalıymış ? Corsair Sata SSD ararsan çıkarCorsair link alabilir miyim veya tam ismini.
O Zaman Pamuk Eller Cebe Cümlesini Kurmak Zorunda Kalacaz.Crucial'in bu SSD'sinde ısınma sorunu var diyorlar.O yüzden şuan güvenemedim kullanan biri cevaplarsa çok sevinirim.